Direktlänk till inlägg 12 juli 2008

musik

Av Kristina - 12 juli 2008 15:01

Just nu skicker högtlarna ut takida - curly sue.

har lyssnat på takida många år men aldrig har någon av deras låtar berört mig som denna låt gör.

Och det får mig att tänka till är egentligen helt otroligt hur musik kan påverka oss, har många låtar som väcker starka minnen .

och vissa låtar är inte ens bra vid första lyssningen men sen när man förstår textens innehåll är det svårt att vara utan den låten.


dom låtarna som satt sig mest hos mej är nog don låtarna som hjälpt mig genom svåra tider men även så har jag en säck med glädje låtar oxå.


man skulle nog inte vara den man är om man inte kunnat identiferat sig i musiken för dom flesta lyssnar ju på helt olika saker för även om man lyssnar på samma grupp så har man oftast olika favorit låtar, helt otroligt att man kan lyssna på en låt på olika sätt.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kristina - 27 januari 2015 20:22

Ja på senaste tiden har jag varit mycket bitter men de senaste månaderna har varit prövande och väldigt jobbiga. Fått insikt hur det faktiskt är att leva med barn i behov av särskilt stöd. Även om det är ett av de lättaste behoven så är det dagligen ...

Av Kristina - 13 december 2014 21:10

Ibland funderar jag verkligen på om jag verkligen är sann mot mig själv. I allt kaos har jag inte tid att tappa bort mig själv.  ...

Av Kristina - 21 februari 2014 21:05

Just nu har jag mina tvivel om saker och ting. men framförallt sp är jag så otroligt lycklig att jag har helt fantastiska vänner annars hade jag inte pallat ...

Av Kristina - 17 februari 2014 19:17

Just nu har jag den där känslan inom mig där jag känner mig mest ensam j hela världen.  ...

Av Kristina - 9 februari 2014 23:56

Precis så känner jag just nu , jag är otroligt lycklig även om jag är sjukt stressad över allt plugg.  Keep up the good work var faktiskt på bodypump idag . Verkligen inte samma sak utan PJ men det funkar.  känner en otroligt saknad just nu men s...

Presentation

Omröstning

känner du mig?
 ja
 nej
 tror det

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7
8 9 10 11 12
13
14 15
16
17
18
19 20
21 22 23
24
25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Träningstokig småbarnsmamma! med Blogkeen
Följ Träningstokig småbarnsmamma! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se