Alla inlägg under juli 2008

Av Kristina - 26 juli 2008 23:27

ja jag åt nyss fiskpinnar vi satt och såg tv så blev jag bara helt plötsligt sugen på det. sambon bara suckade men jag kände att jag vart tvungen att gå och steka mig några så det gjorde jag.

gott var det men ibland tror jag att jag är knäpp även om man får vara det i detta tillstånd men iaf.

fattar inte vart denna värme kommer ifrån kan absolut inte klaga på att det varit en dålig sommar jag kommer nog minnas denna som en varm lång väntan skulle jag tro. inte ofta klockan är närmare tolv på natten och det är 22 grader ute helt sjukt tycker jag att det är.


å denna helg är det pdol en helg man brukar se fram emot riktight mycket men detta år har det inte ens varit att tänka på men det e väl sådant man får lprioritera bort när man ska inleda ett nytt liv som mamma.


nej jag hoppas iaf att jag inte blir en sån här tråkis kommer ju vara det första månaderna innan man kommer in i mamma rollen men sen då hoppas jag att jag inte blir en torris men känner jag mig själv rätt så kommer jag att bli det.


måste göra något av mitt hår och det är snabbt .. nej nu ska jag sova

Av Kristina - 26 juli 2008 20:35

får man allt att komma igång jag börjar bli mäkta less på detta och  har testat allt böckerna rekomenderar men inget händer.


hoppas det blir positiva besked på måndag så detta tar ett slut och en början

Av Kristina - 26 juli 2008 14:27

japps då har man lyckats dra på sig en riktig ordentlig förkylning inge kul alls. jag hade ju som tänkt samla kraft nu så att jag skulle orka med alla ansträngningar jag har framför mig och så går jag och blir förkyld det var ju inte så bra planerat.

hade ju hoppats på att det skulle komma igång men befarar att jag måste bli kvitt denna förkylning innan min kropp vill utsätta sig för nästa jobbiga grej.

idag är det jätte fint väder precis som det varit hela veckan tyckler att det är smått jobbigt med denna värme för man kan ju inte göra något.

men jag hoppas att det blir svalare och att min förkylning försvinner.

men funderar endå om jag ska ta en sväng på allum idag alltid kul att spendera lite pengar

Av Kristina - 25 juli 2008 13:53

Jag är så otroligt less på att allt ska handla om pengar hela tiden, finns typ inte en enda dag som inte pengar kommer på tal har vi råd med det osv. tänk om samhället var lika för alla vilken underbar stämmning det skulle vara då att ingen skulle vara överdrivet rik och ingen skulle behöv gå på svält gränsen. egentligen så ska jag inte klaga för jag har så att jag klara mej men det är endå trist att man i nästan varje samtal em sambon måste diskutera pengar och ekonomi vill ju inte att det ska vara så här och jag vill ju inte vara tjatig heller men om man diskuterat en sak i nästan 3 månader utan resultat , vad gör amn då? jo man blir less å sur så det nästan blir bråk över saker och ting.

tänk vad pengar underlättar på samma gång som det ställer till en massa  

Av Kristina - 23 juli 2008 18:15

sitter ich kollar/lyssnar på voice tv riktigt bra dom har mixar just nu det e så otroligt skoj att höra en bra mix gjord av någon som vet vad han/hon gör.

finns otroligt många som sysslar med att göra mixar men måste säga min mening att vissa är betydligt duktigare än andra.

sen kollar jag även på bilfixarna helt sjukt snygga saker dom gör önskar ibland att man bodde i amerika så att man fick sig en rejäl makeover på bilen . det är en sak jag iaf inte skulle tacka nej till .


jag vet att mitt bloggande mest är ointressant men ganska skönt att bara få skriva vad man vill utan att bli kritiserad för det , verkligen få ner sina inre tankar och funderingar i skrift. visst har jag kollat tillbaka på vissa av mina inlägg och funderat på om jag är knäpp men blogg är väl som en mix i sig inget inlägg det andra likt oftast . och dom bloggare som är intressanta att läsa är utav dom personer som är bra på att fånga andras intresse.

Av Kristina - 23 juli 2008 13:39

japps nu är det nedräkning av högsta laget vill att det ska dra igång nu.

längtar ju till det lilla trollet tills vi får hålla det i famnen och snusa på den lilla krabaten.

men det kommer väl att komma igång när man minst annar det skulle jag tro men jag hoppas på snart .

fast det finns så mycket vi måste fixa innan bebisen kommer vi har inte ens inhandlat det viktigaste ännu och vill ju komma hem till en städad lägenhet har iaf packat väskan och det är ju ett plus.

och johan jobbar typ varje dag nu så det är bara hoppas jag får tag i honom om något händer men han är nog minst lika nervös som jag .

Av Kristina - 22 juli 2008 18:33

det är egentligen otroligt att man kan känna en sån otrolig lättnad i den största räddsla jag upplevt.

hade aldrig klarat av detta utan samtalen jag går på dom har hjälpt mig jätte mycket och hade aldrig tagit mig så här långt som jag kommit idag om det inte vore för dom.

och det som känns underbart detta har inte bara lärt mig hantera min räddsla utan det har stärkt mitt självförtroende oxå , känns hur bra som helst. synd bara att det finns dom som inte förstår sig på detta men det skiter jag i huvudsaken är att det hjälpt mig,

Johan har även märkt en positiv skillnad på mig och det kan ju inte vara annat än bra.

längtar till augusti då får jag umgås med båda mina familjer och det är en underbar tanke att tänka.


tack för att du gjort detta möjligt

Av Kristina - 22 juli 2008 12:49

jag läste ett inlägg som en tjej hade skrivit hon var upprörd över att en kändis alltid klädde sig så vardagligt. alltså hon menade på att varje gång man såg denna kändis i tv eller på röda mattan eller på bild så kunde man identifiera sig med hennes kläder , och detta gjorde personen som skrev inlägget upprörd eftersom hon tyckte att mycket av kläderna lika gärna kunde komma från hennes garderob.

och det fick mig att börja tänka är inte det en bra sak? annars suckar man alltid öbver kändisarnas kläder och försöker hitta budjet varianter för att vara så lika sin favvokändis som möjligt.

jag skulle vilja ge denna kändis en eloge för att hon klär sig vanligt hon visar att bara för att man är rik behöver man inte skryta med det och det är en sak jag tycker är bra.

du är en bra förebild och tycker du ska fortsätta med det.

och dessutom den vanliga svensson människan kommer aldrig vara nöjd utan kommer i alla generationer klanka ner på kändisar och personer vi är avundsjuka på för att få känna oss bättre .

Skapa flashcards