Alla inlägg under juli 2008

Av Kristina - 21 juli 2008 13:59

sitter och kollar runt olika namn är så otroligt svårt att veta vad man vill ha. finns ju så mycket fint vill ah ett namn som inte är för vanligt men inte heller konstigt .

fast det svåraste är nog att komma överens över namn som båda ska gilla men när bebisen är ute kanske allt faller på plats.

Av Kristina - 20 juli 2008 15:59

idag så var jag en tjuvsovare sov till halv två.

men skönt var det att få sova ut och känna sig riktigt utvilad.

idag fyller brorsdottern Ängla år grattis till dig lilltjejen hela 6 år och snart får du en till liten kusin .

hoppas att jag får sova inatt utan att vakna hela tiden skulle vara skönt för omväxlingskull.

Av Kristina - 19 juli 2008 21:18

ja idag är det årets wheels and wings har aldrig varit på det förrut så det kommer bli väldigt intressant att se om träffen är lika bra som alla säger , men dom som vet vad dom pratar om brukar inte ha fel.

dagen började med att vi åkte till varberg och överraskade Anso på torget med ett litet dags kit innehållande en cola, en påse polly och en kanel bulle då vet jag att hon klarade dagen fint.

hon visste inte att vi skulle komma så det  var skoj att överraska henne.

sen bar det av till flygområdet var hur stort som helst men dom hade en liten buss som körde mellan gäst parkeringen och området och det gillar vi.


träffen var hur mysig som helst fast jag saknade dock bra ställen att införskaffa föda på blev ju inte impad av det .

tyvärr så var min kropp och min vilja inte överens så det blev inte många timmar vi blev där men ska absolut dit nästa år igen kan jag ju lova det kommer att bli lite av en höjdpunkt precis som power.


det blev ju inget norrtälje förra helgen så detta kändes lite som ett plåster på såren. vill ju på wheels i barkarby men får hoppa över det detta år. får satsa på att åka dit 09.

blir mycket bilar och träffar för våran lilla knodd .

Av Kristina - 17 juli 2008 11:11

min trötthet börjar ta kol på mej tycker inte om att jag inte får sova på nätterna för att händerna envisas med att domna av.

men säkert när jag lyckatrs somna så kommer elin komma å hämta singstar som vi lovade henne igår .

annars har inte dagen så mycket att erbjuda.. jo just det vi ska in till stan idag en stund får se hur mycket jag orkar av den saken.

Av Kristina - 15 juli 2008 18:02

finns så mycket fint att läsa om personer .

man läser hyllningar som personer skriver till dom man älskar många kan göra en tårfärdig.


det får mig att tänka lite på den trångsynthet som ofta bor i människor särskilt i många mindre ställen.

tänkte mycket på en kompis som förlorade sin älskade i en olycka hon kommer alltid att älska honom men självklart kan hon inte leva resten av sitt liv ensam hon var knappt 19år när hennes fästman dog. och efter mycket sörjande så lyckades hon ta sig upp på fötter igen,

hon träffade en ny kille och tyckte att allt blev så mycket enklare men inte var det någon som kunde vara glad för hennes skull utran folk börja snacka bakom hennes rygg.

det e så fruktansvärt lågr att göra detta och det e bara för att vi boddee där vi gjorde .

denna perdon står mig väldigt nära och jag skulle inte vilja vaar en dag utan henne och hon får en stor stjärna av mig som stått ut.

är så glad att hon är lycklig och jag vet att hon alltid kommer älska sitt ex och att hon ofta besöker graven för en så stor del av sitt liv kan man inte bara glömma.

därför blir jag så glad när man ser andra personer skriva så fina saker om dom som ligger nära deras hjärtan.

Av Kristina - 14 juli 2008 00:06

varför visas det aldrig något bra på tv på helger?

är det för att man inte ska vara hemma?

jag har ingen aning men idag har jag sett en film som jag e väldigt glad över att jag inte såg när den gick på bio totalt värdelös trots att alla soms ett den säger hur bra den är.


nu är det typ bara två veckor kvar å det känns konstigt men samtidigt helt underbart

Av Kristina - 12 juli 2008 15:01

Just nu skicker högtlarna ut takida - curly sue.

har lyssnat på takida många år men aldrig har någon av deras låtar berört mig som denna låt gör.

Och det får mig att tänka till är egentligen helt otroligt hur musik kan påverka oss, har många låtar som väcker starka minnen .

och vissa låtar är inte ens bra vid första lyssningen men sen när man förstår textens innehåll är det svårt att vara utan den låten.


dom låtarna som satt sig mest hos mej är nog don låtarna som hjälpt mig genom svåra tider men även så har jag en säck med glädje låtar oxå.


man skulle nog inte vara den man är om man inte kunnat identiferat sig i musiken för dom flesta lyssnar ju på helt olika saker för även om man lyssnar på samma grupp så har man oftast olika favorit låtar, helt otroligt att man kan lyssna på en låt på olika sätt.

Av Kristina - 11 juli 2008 15:58

japps nu har du bevisat vilken ynklig människa du är.

sanningen kommer alltid fram och jag hoppas du får vad du förtjännar.


tycker det var starkt av dej att avslöja trots att du hade lovat att inte säga något du var en mes i mina ögon men du växte när jag fick veta att det var du som kom fram med sanningen.


hoppas att han dumpar dig behandlar du folk på det viset förtjänar du inte en så fin kille som han,

Ovido - Quiz & Flashcards