Alla inlägg under juli 2008

Av Kristina - 11 juli 2008 12:48

blev inte stockholm idag pga vissa omständigheter ville verkligen dit nu måste jag vänt atill augusti att träffa mamma.

är trött och har hunnit gråta mer än en gång men det e väl bara göra som dom säger att bara ta det lugnt och inte hitta på något.

blir en helg i lägenheten och jag som var så glad att jag skulle slippa göra det men men på måndag kanske det ser bättre ut

Av Kristina - 10 juli 2008 22:14

fattar inte att jag kan vara så klantig ibland. sprang omkring i lägenheten och packade för ska till stockholm imorgon och rätt som det är slår jag in lilltån rakt i säng gaveln.

svor en fin ramsa sen fortsatte jag . kollade sen och då såg jag att jag hade slagit sönder nageln på tån så jag blödde. inte direkt vad jag hade tid med. men som tur va så plåstrade johan om mej men sårtvätt gör riktigt ont. fast inte lika ont som att slå sönder tån då men men .


Av Kristina - 10 juli 2008 21:22

fattar inte att folk hela tiden tar saker förgivet varför ska man hela tiden ge och ge utan att få något tillbaka?

folk tror hela tiden att dom kan räkna med att man ska göra allt och fara och hälsa på alla men inte e det någon som gör samma sak för mig. och om jag inte kommer och hälsar på så blir det inte att man träffas för att alla andra är så bekväma för att lyfta på arslet.

blir så less nu ska jag sluta upp att vara folk till lags dom får helt enkelt acceptera att dom oxå får ge lite .

 jag är inte miljonär jag kan inte fara fram och tillbaka och när jag ska åka hem så ska jag bara priortera det och dom som känns viktiga som jag vet skulle göra samma sak för mej.

Av Kristina - 9 juli 2008 14:36

japps idag gör vi ett stort röj i lägenheten nu har vi gett oss fan på att fixa allt innan bebisen kommer ska bli så skönt att få allt klart , är ju inte en dag försent .

nya möbler ska monteras å ställas på plats gamla ska tömmas och ner i förrådet . skräp ska bort tavlor lampor ska upp och även tavlor ska på plats nu jäklarns ska det bli ordning här :)

Av Kristina - 9 juli 2008 14:31

ja jag verkligen gör det . ibland kan man säga det bara för att det ska vara så , men jag får det där lilla pirret i magen varje gång han kommer emot mig eller tittar på mej .

han får mej att le inte bara utvändes utan inombords oxå.

är en så otrolig känsla och ibland kan jag inte förstå hur lyckligt lottad jag är.

jag har någon jag älskar som älskar mej tillbaka.

självklart bråkar vi och tjafsar om små saker men det hör ju till man kan inte leva i ett "perfekt" förhållande utan tjiv då e det ju ett stort tecken på att något är fel.

vaknade med ett leende på läpparna idag där jag låg brevid min älskling.

Av Kristina - 8 juli 2008 15:19

vi kom från stockholm inatt för joahn skulle jobba men jag är otroligt sugen på att åka tillbaka på fredag för han jobbar hela helgen sen e det ju bilträff i norrtälje som avslutas på motorgården.


och samtidigt är det wheels of wings i varberg men tror inte att jag orkar fara dit inget roligt att åka själv på sådant. vill ju inget hellre än att åka till stockholm men det e ju som pengarna som avgör och dom lyser som med sin frånvaro just nu dessvärre.

Av Kristina - 6 juli 2008 18:18

helgen i västerås är över och nu väntar en kryssning till finland, när vi bestämmde oss för det lät det som en jätte bra ide men väl på båten var det ingen som tyckte att iden var lika bra längre. alla var trötta och möra men god mat var det.

trots att man inte orkade mycket vatr det rätt skönt att bara ta det lugnt och ladda batterierna .

blev att köpa lite på tax free men inte mycket för pengarna hade en tendens att försvinna men vi vet inte hur men lit efina saker har vi iaf från västerås. men en sak är säkert det blir ju ingen kryssning direkt efter västerås nästa år den saken är sann.

Av Kristina - 5 juli 2008 15:00

idag var sista dagen på power meet var svalare och regnade till och från väldigt skönt faktiskt.

vi gjorde en avvikare för att lkolla på boppers vilket visade sig ganska snabbt vara ett misstag fy fan vilket kaos det var när vi skulle tillbaka mne till slut gick det bra.

dom e ju så otroligt bra boppers så på ett sett kändes det värt men var inte alls mycket folk som var å såg på dom så min mening var ju från början att dom borde ha spelat på power så där gjorde dom ju en miss.

men men blev ett bra avslut på en fantastiskt bilträff och imorgon blir det finland

Ovido - Quiz & Flashcards