Alla inlägg under juli 2008

Av Kristina - 4 juli 2008 14:46

så otroligt äckligt varmt det var idag både jag och johan brände sönder oss totalt trots solskyddsfaktor 25. vi gjorde hela marknaden idag eftersom vi inte hann göra det igår. var varmt och tungt och jag tyckte mest att kryckorna var i vägen ingen höjdare, va vid flera tillfällen jag bara hade tänkt slänga dom.


var en där som hade gjort dom häftigaste statyerna jag nånsin hade sett alien , preditor statyer i skrot som var typ 3 meter höga och kostadfe 72000 var bland det sjukaste jag sett, men sååååååååå coolt.


blev sallad till lunch idag oxå tycker lite synd om karl min men han vet ju att denna helg innebär bilar och sallad :)

Jag längtar redan till nästa år och  då kommer vi ha med oss den lilla och det finns ju så otroligt mycket roligt man kan köpa till den .


var halvt kaos när vi skulle ut från området men det gick bra till slut.

åkte till hotellet fräshade till oss sen vidare till hälla för att äta pizza buffe mummmma.

hamnen och crusing igen men ikväll blev kvällen lite längre vi körde storebror tillbaka till campingen, lite trafik regler bröts men men vad kan man förvänta sig..



om vissa saker är sant så är du en otroligt dålig människa

Av Kristina - 3 juli 2008 14:34

Idag var första dagen på power meet lovly , äntligen årets höjdpunkt.

vi kom som sagt igår sov en skön natt på hoteller ibis kanske inte det lyxigasdte men vill man ja råd med mycket får man tänka budjet.


vi hade fixat inträdet redan för vi skulle hjälpa till på showplate.

det första vi gjorde när vi kom in var att köpa årets tröja innan dom tog slut blir ju lätt så på en populär träff blev att inhandla varsin huvtröja och johan köpt en tshirt och även en tshirt från ACCS.


gick en tur på swapen sen var det jobb så att han på showplate kom iordning . sen lunch och kolla runt.


på kvällen var det hamnen och crusing som gällde och det bästa av allt LANGOS gissa om jag blev lycklig när det fanns och på 3 olika ställen var så otroligt gott.

johan fick frossa för han hade bränt sig så kvällen blev rätt tidig. 

Av Kristina - 1 juli 2008 21:13

japps imorgon bär det av på semster ska bli skönt att få komma iväg en stund , även om det bara är för några dagar så behövs det verkligen.

både jag och johan börjar känna att vi behöver komma bort det är inte samma sak att vara ledig och hemma . är på något sätt avkopplande att komma iväg även om det ofta innebär fullspäckat schema så har jag det hellre så än att dagarna går sakta.

första eller ska nog säga den stora anhalten blir västerås där årets power meet väntar kommer att bli skoj , det är ju detta man längtar till varje ¨år så .

sen efter 5 dagar i västerås blir det en snabb kryssning till finland sen blir det dessvärre hem igen för johan måste jobba. men även om det är en kort sväng så kommer jag tycka att det blir skönt att komma bort.

Av Kristina - 1 juli 2008 18:27

sitter här och laddar inför torsdagen med massa härlig 60tals musik .. längtar så otroligt mycket visst kommer det att bli jobbigt men leendet på Johans läppar när vi är på power är ovärderligt. är få gånger jag ser han så lycklig och ler så mycket som han gör när vi är på bilträffar .

Det e som en helt ny Johan som tittar fram och det får mitt hjärta att smälta skulle vi bara ha pengar och råd skulle vi fara på varenda bilträff vi kunde.

tyvärr jobbar han wheels of wings som är helgen efter power i varberg. kanske kan få med mej någon annan som känner sig sugen tror ju inte det men man kan ju alltid hoppas.

Drängarnas låt Raggare öser ut ur högtalarna mer sommar låt än den går nog inte att hitta, den har allt.

och att cruisa jenk gör ju inget alls glida runt i mammas 63a impala det är frihet. 

Av Kristina - 1 juli 2008 16:11

Japps så nu går man med kryckor. var hos sjukgymnasten idag och det bådade inte gott. jo det gjorde det, som tur är så får man ju massa hjälp där utslaget idag lät kryckor och akupunktur.

så när jag gick därifrån fick jag med mej ett par kryckor och nästa vecka har jag tid för akupunktur.

imorgon åker vi iväg och blir borta ett par dagar och det ska bli så skönt,,. kommer att vara inaktiv här då men jag får väl ta igen det när jag kommer tillbaka.


nu är det inte alls länge kvar händer massa denna månad :)

ne nu ska jag göra ett ryck här i lägenheten så att allt är klart inför imorgon så slipper jag tänka på det då.

Presentation

Omröstning

känner du mig?
 ja
 nej
 tror det

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7
8 9 10 11 12
13
14 15
16
17
18
19 20
21 22 23
24
25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards