Alla inlägg under augusti 2008

Av Kristina - 11 augusti 2008 18:12

japp nu är det inte länge kvar.

men självklart ska jag åkt på massa annat då.

aldrig kan allt vara bra samtidigt .

men nu ser jag fram emot när mamma och syskonen kommer vilket är väldigt snart .

maria var här idag hennes besök var behövligt .

Av Kristina - 10 augusti 2008 10:42

ja äntligen! imorgon kommer mamma, lillasyster och ena storebror så som jag har längtat fast skulle ju vart roligare om envis bebis hade kommit men det är ju på gång så vi får väl åka in i natt eller så .

har då verkar så att tillomed johan vaknar när jag har dom. men det är iaf skönt att jag klarar att sova lite grann även om jag känner att jag är rätt trött.

Johan är på jobbet idag såg på han att han inte ville speciellt inte efter gårdagen stackarn kan ju inte slappna av. okej jag förstår han fullt ut men som tur är tar det inte lång tid för han att komma hem ifall han måste, och det är en trygghet för mig oxå.


vill att dom ska komma idag men får snällt vänta till imorgon jag längtar längtar längtar jätte mycket .

kommer bli lite trångt men kommer bli så skoj och jag vet att dom kommer hitta på en massa saker när dom är här så vi kommer ju inte bara sitta inne i lägenheten så det ska bli skoj.

och känner jag min bror rätt lär han och johan hitta på massa tokerier om vi nu inte ligger på bb vill säga.


måste göra en storröj här hemma kommer bli pinsamt annars att ta hem massa folk. men jag ORKAR inte är så lat eller så gravid kanske man ska säga.


nej nu känner jag att jag svammlat alldeles för mycket så nu ska jag kolla lite tv sen kanske göra nå nytta.

Av Kristina - 9 augusti 2008 22:27

min underbara pojkvän som jag älskar över allt!

Av Kristina - 9 augusti 2008 22:19

japps jag har fått mig en ny kompis nämligen en liten kotte ;P haha den är så otroligt söt och vi stöter på den då och då men idag var det första gången vi eller nja johan lyckades fånga den på bild.

blev lite glad idag men än är det inte över jag hoppas att det kommer igång snart tur att jag har en snabb pojkvän som kan komma när jag behöver honom.

känner att jag verkligen behöver spara på mina krafter så snart blir det att sova.

fick tillomed johan att köra ner på shell för att köpa kexchocklad åt mig är nog första gången han orkar kliva upp och köpa något åt mig efter att han kommit hem.. han gillar inte att jag påpekar det men han märker nog att jag verkligen inte gör det för att vara jävlig utan för att jag känner att jag verkligen vill ha det.


har kommit fram till att jag verkligen har tur som har honom vill inte ha en vardag utan honom.

vet att vi går mot ljusare tider och snart är vi 3 och jag kan knappt vänta htills den dagen kommer ( trots att jag vet att det är nära nu )

Av Kristina - 8 augusti 2008 07:27

nu har det blivit för mycket visst jag uppskattar att ni bryr er om mig men inte när det innebär att jag aldrig får sova.

jag har släppt stressen kring detta så snälla gör ni det oxå.

jag har bytt nummer för jag orkar inte längre jag byter tillbaka när jag känner för det , för denna natt var droppen.

jag hör av mig när bebisen är ute är det så svårt att förstå

Av Kristina - 7 augusti 2008 17:59

japps blev så himla glad idag vi var inne och gick på allum efter vi hade varit på sjukan för jag var lite nere och ville spendera pengar.

så vi gick in på en butik där det stod att dom hade rea och gissa vad! dom hade rea på mina muggar som jag längtat efter jätte länge och inte vilken rea som helst utan 75% asså fatta jag kunde köpa 6 muggar för lägre pris än vad 2 kostar till ordinare pris.. blev så himla glad det behövde jag verkligen så nu är jag stolt ägare till mina designer muggar jag gått å sucktat över.

sen blev det att inhandla en ny tunika på gina kollade även massa bäbis kläder med johan han e så osäker på vad han kommer våga köpa och inte han har verkligen det inte lätt.

fick min vilja igenom även till middag vi åkte till bamboo och åt buffe var så himla gott e ett jätte mysigt ställe .


sen ringde dom från sjukan och sa att dom skrivit ut ett recept åt mig på antibiotika trots att det står i min journal att jag inte tål det .

Av Kristina - 6 augusti 2008 19:07

japps som ni alla vet så är jag helt frälst i boppers, skulle det finnas en religion efter dom skulle jag nog överväga att följa den .. haha nä nu ska jag kanske inte ska överdriva men dom är så himla bra.


måste bara gratulera Jocke som blev pappa i söndags :) till en jätte söt pojke

hoppas ni år en underbar tid framför er .


sen självklart hoppas jag att min lilla vill komma ut snart men den vill inte som jag vill.

men tror att det är nära nu eller ja jag vet att det är nära.


idag har jag donat på i lägenheten och just nu kollar jag miami ink vill inte riktigt ge upp mina drömmar om att bli tatuerare men jag vet att det aldrig kommer att bli av. jag får hålla mig till mina teckningar och smink plus en å annan kroppsmålning för att visa min konstnärliga sida.

Av Kristina - 5 augusti 2008 14:35

läste en artikel igår om ekologisk mjölk.

dom skulle sluta att tillverka den ekologiska mjölken för att efterfrågan var för stor. dom hade ökat försäljningen med 30% så nu skulle dom sluta tillverka de.

själv tycker jag att detta låter helt jävla löjligt om jag får uttrycka mig så. först så är det så himla bra med ekologiska saker och dom kör stenhårda kampanjer att folk ska köpa detta för att det är både bättre för djuren och miljön sen då när dom ökar försäljningen mer än vad dom hade räknat med så slutar dom tillverka ekologiska saker? detta är inte logiskt för mig.

ökad försäljning borde ju vara positivt.

kanske är så att kostnaden att tillverka detta eller att produktionen inte räcker till efterfrågan, men är det inte bättre att göra det man kan istället för att lägga ner det helt?

man kan ju ha olika ställningar till detta men jag vart iaf lite upprörd eftersom dom tar bort något som dom försökt få folk att köpa så när dom äntligen lyckas så tar dom bort det .

mer logisk ekologi till folket!

Skapa flashcards