Direktlänk till inlägg 26 september 2008

bad debut

Av Kristina - 26 september 2008 20:15

först blev det bvc idag allt såg bra ut .

det blev att bada idag på åby nova tyckte att det var skoj dom första minutrarna men sen vart hon fort less då var det inte lika skoj längre.

fast det fanns mycket att titta på och massa folk runtomkring som pratade med henne så det var ju spännande.

sen efter badet svängde vi snabbt förbi mölndals baby och barn för att köpa det feterlängtade babygymet till henne. så nu till hennes mammas lycka har hon äntligen mumin babygymet :)

var oxå en snabb sväng förbi maria och hälsade på var väldigt trevligt även om det bara blev en kortis.

nova har missat sin eftermiddags lur så där vid fem tiden var hon jätte trött och kinkig så vi vart tvungen att lägga henne i vagnen och ta en promenad. belv en sväng till allum.


ska ge mig på att sy en klänning till henne med gulligt monster tyg får se hur det går men kommer säkerligen gå bra (hoppas jag)

men hon somnade iaf när vi gick vilket var tur för vi tyckte synd om henne för man riktigt såg hur trött hon var.


vi köpte glass så det blev att ta bussen hem så att den inte skulle smälta .

men det är marknad imorgon så vi hade tänkt ta en promenad bort så då kommer vi ju gå bort allt, får ju inte missa raggar cruisingen som är.

hoppas att det är något seriöst så att vi får se några skönheter . men det som lockar mest är LANGOS mums mums mums längtar redan till morgon dagen ska nog äta en lättare frukost så att jag rymmer mycket imagen.


blev thai till lunch/middag var inte så gott som jag hade hoppats på. men sånt e livet.


har börjat rensa i min garderob idag så ska väl fortsätta med det när jag får tid över.


lev och må

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kristina - 27 januari 2015 20:22

Ja på senaste tiden har jag varit mycket bitter men de senaste månaderna har varit prövande och väldigt jobbiga. Fått insikt hur det faktiskt är att leva med barn i behov av särskilt stöd. Även om det är ett av de lättaste behoven så är det dagligen ...

Av Kristina - 13 december 2014 21:10

Ibland funderar jag verkligen på om jag verkligen är sann mot mig själv. I allt kaos har jag inte tid att tappa bort mig själv.  ...

Av Kristina - 21 februari 2014 21:05

Just nu har jag mina tvivel om saker och ting. men framförallt sp är jag så otroligt lycklig att jag har helt fantastiska vänner annars hade jag inte pallat ...

Av Kristina - 17 februari 2014 19:17

Just nu har jag den där känslan inom mig där jag känner mig mest ensam j hela världen.  ...

Av Kristina - 9 februari 2014 23:56

Precis så känner jag just nu , jag är otroligt lycklig även om jag är sjukt stressad över allt plugg.  Keep up the good work var faktiskt på bodypump idag . Verkligen inte samma sak utan PJ men det funkar.  känner en otroligt saknad just nu men s...

Skapa flashcards