Alla inlägg under september 2008

Av Kristina - 7 september 2008 19:01

idag fick vi Nova att skratta gullungen våran.

det gör ont i mig att mamma missar så stora delar av novas uppväxt önskar verkligen att jag kunde göra något åt det.

Av Kristina - 7 september 2008 12:17

ja jag och nova funderar på att ta en sväng förbi k-rauta och säga hej till johan , jag behöver komma ut och röra på mig jag har inte samma självdiciplin som tidigare så det har blivit en del slisk nu när johan varit hemma och pappa.

men det ska det bli ändring på inte många veckor kvar nu innan jag får börja träna och då ska jag få med mig johan oxå hade jag tänkt så att jag har någon att träna med det ska bli skoj och det han inte vill gå på kan jag och maria gå på så jag längtar.


ida nu ser du till att göra något åt denna situation med björn.. hahah det funkar ju inte att det är som det är just nu. ( endast du kommer fatta detta så )


är fortfarande sjuk men bara snorig har inte så ont i halsen längre och febern är borta så det är skönt.

händer annars idag då? nja dte vet jag inte vill verkligen köpa det där babygymet till nova men ekonomin sätter lite emot men får se skulle behöva ner till ullared oxå men då får nova ta och bli lite äldre först.


nej om man kanske skulle ta och fixa sig lite mat innan charmtrollet behagar vakna.

Av Kristina - 6 september 2008 16:34

japp det får bli ett sådant nu har jag nästan bestämt mig måste bara samråda lite med johan , men om jag blinkar lite extra så kanske han går med på det. kan ju hoppas iaf.


känner mig glad idag och jag o nova har haft en mys dag trots min förkylning sen var ju hennes farmor och faster förbi och gick ut en sväng med vagnen så att jag fick sova lite det var skönt.


hmm kanske kan tömma spargrisen så att hon får sig ett babygym tror att hon skulle uppskatta ett , eller så är det bara att hennes mamma är totalt tokig i mumin. synd att allt med mumin ska vara så dyrt bara . eller nja kan ju vara tur annars fanns ju risken att jag skulle köpa allt som kom i min väg och nova skulle nog dumförklara mig när hon blev äldre.


pizzA till middag det blir bra .


började på ett nytt blöjpaket idag får se hur länge det räcker så att vi kan börja planera lite inköp i förväg fast fort när detta paket är slut så får vi gå över till 3an.

Av Kristina - 6 september 2008 09:27

ja då har man lyckats bli sjuk inte bra alls bläää och jag som hade planer för dagen och allt men det var ju bara att ställa in.


hudiksvall? ja vem vet kanske blir det.


annars blir det bara att ta det lugnt idag johan jobbar så det är jag och nova idag -


att hon hade förändrats var det positivt eller negativt ? 

Av Kristina - 5 september 2008 19:00

vi skickade iväg inbjudningarna till dopet igår och idag har folk fått dom och vissa har redan hört av sig att dom ska komma känns otroligt roligt.

längtar riktigt mycket till dopet mer än vad jag först trodde.

hon kommer vara så fin Nova bus , vet att det är lite blandade känslor från folk att vi ska ha dopet i arvidsjaur men när det väl kommer till kritan så är det jag och johan som har sista ordet :P


Av Kristina - 4 september 2008 21:07

nu har jag och johan pratat och allt känns så mycket bättre så imorrn blir det att kolla upp lite saker.

men nu borde jag sova så jag orkar natten.

fick iväg inbjudningarna idag känns otroligt bra. sen har jag satt in kort i album blev en del .

Av Kristina - 4 september 2008 18:36

kan det bli mer norrlänskt? ja det skulle ju vara isåfall om man äter palt.

det för mig tankarna direkt till frasses. detta inlägg leder till att jag har sjukhemlängtan,

jag vill inte alls bo i göteborg längre känner den känslan dagligen och blir tyvärr bara starkare . skulle vart lättare med mamma nära men icket.

vill vara lycklig men jag är inte det just nu visst självklart är jag lycklig att jag har Nova och johan men det krävs så mycket mer än bara så för att jag ska känna harmoni i min kropp.

känner en känsla av sorg som trycker mot bröstet jag vet att det inte är bra så jag måste göra något åt det.


synd bara att det är så svårt att hitta boende och jobb annars skulle jag dragit direkt men det krävs ju lite planering innan man kan åka.

Av Kristina - 4 september 2008 09:52

nu är äntligen dopet bokat mycket tack vare min mamma så nu hoppas jag på att jag kan få iväg inbjudningarna idag så att jag slipper tänka mer på dom.

hör nu när jag äntligen får lite tid för mig själv så vaknar nova.

hon var så snäll igår lämnade henne och johan själva ett tag för jag var på uppföljningssamtal efter förlossningen och han hade fixat det galant förutom att han hade inte tillräckligt med mat att ge henne men det fixade jag sen.

johan får sovmorgon idag jag tycker att han förtjänar det han är så snäll mot mig och tar nova på kvällarna när jag känner att jag behöver sova.

nej nu duger det inte att sitta här har ju en del att ta tag i idag.

Ovido - Quiz & Flashcards