Alla inlägg under september 2008

Av Kristina - 17 september 2008 19:56

har inte hunnit något alls i princip på min att göra lista för nova har krävt all uppmärksamhet.

och då måste hon ju få det . blev iaf att hämta johan efter jobbet sen snabb handla.


nova var nyss helt hysteriskt tycker synd om lill tjejen när vi inte vet vad hon vill.

har varit ute och gått lite idag men inte alls i samma mängd som igår men men .

johan är ledig imorgon ska kolla lite saker sen ska vi även ha lite pyssel dag lilla familjen ;)


ska försöka t amig i säng tidigt.

Av Kristina - 17 september 2008 12:43

ja idag håller jag bara på att fixa massa saker , har en otrolig överskottsenergi som jag inte brukar ha.

kan ju bero på att jag blir rastlös så fort jag sätter mig ner men men så kan det ju vara . har en miljon saker att göra känns det som vet bara inte vart jag ska börja.

just nu tar jag en paus efter en god lunch.

ska iaf ta mig ut på en promenad är väl tanken så att jag får i hop några steg. sen så är det ju skönt att komma ut i friska luften och inte bara sitta inne. man mår bra av frisk luft sen så sover nova otroligt bra ute om hon inte blir tvär som hon varit nu några dagar. hoppas att det går över snart.

sen så har jag ett ärende förbi postlådan, är bra om jag får iväg breven idag.

lite av det jag hade tänkt börja med under dagen:

ska skriva handlings lista, ordna i sovrummet, diska , städa , hänga upp gardiner, rensa i garderoben ordna novas saker den lilla tjejen har en hel del saker för att vara så liten och en väldigt stor garderob.

men jag står fast vid det jag sa till mamma -- en tjej kan aldrig ha för mycket kläder ;P

tycker jag var bra sagt för det är så det känns man springer jämt i affärer och hittar nya kläder även om man egentligen inte behöver men man vill ha. och hittar hela tiden saker som jag vill ha till nova men någon måtta får det vara får ju hålla i pengarna lite så hon kan få sånt som hon verkligen behöver typ blöjor haha.


är otroligt skönt att ha någon att diskutera saker med när man vet att man har olika åsikter men man respekterar varandra endå.


Av Kristina - 17 september 2008 10:57

ja lätt att man skulle kunna tro att det är johan men icket :)

självklart älskar jag honom, och detta inlägg får tas med en nypa salt .


min dröm kille just nu är iaf Jim Sturgess vart helt förälskad i honom efter filmen 21 . vill ha vill ha

Av Kristina - 17 september 2008 09:16

och nova är hela 5 veckor gammal.

sitter och försöker få ihop ekonomin till räkningar och så eller kommer ju int evara några problem jag behöver bara planera så det inte blir en massa onödiga utgifter som det har en tendens att bli när jag är i farten.

som jag sagt tidigatre kommer barnbidraget på fredag och det kan behövas för det börjar bli lite tomt på blöjfronten.


natten har inte varit speciellt skoj nova har inte kunnat sova blandannat för att hon inte har velat och för att hon hade ont i magen

så strax efter fem stod jag med en nedbajsad nova och ett nedbajsat skötbord och var inte alls på humör för det .

men jag fixade biffen och gick och la mig men nova var inte inne på samma spår hon ville inte alls somna. men efter 30 min eller så gav hon upp.

Av Kristina - 16 september 2008 21:42

detta inlägg är ägnat till dej haha har nog inte skrattat så mycket på så länge åt så lite.

M diskuterade att I var väldigt dålig på engelska som att hon inte kunde såna enkla saker som man borde veta. ex vad hamn heter ,

då säger M att det är ju bara tänka på filmen pearl harbor så kan man ju det .

då kläcker I ut sig - ja men nog vet jag att det är pearl men jag vet ju inte hur det stavas.

kort sekund av tysnad innan alla börjar skratta eftersom det blev ju goode fel där.

denna diskussion började med att I kom på temat på hennes fest plesure ant temptation som snabbt blev plesure and tresure eftersom I inte kom ihåg sitt egna tema.

nu vet jag ju med mig att jag är sämst på att stava engelska så ha lite överseende :)


blev iaf stan idag har nog varit inne på varenda H&M butik i hela göteborg men ingen har det som jag vill ha iaf inte i rätt storlek så det är bara att tänka om.

men blev iaf ett par vantar och en mössa till nova är rätt nöjd och johan tyckte det var fint, sen har jag insett att det behövs lite varmare kläder till lilltjejen om man ska vara ute lite senare på kvällen eller tidigt på morgonen.


har varit onyttig idag trots att jag börjat mitt "nya" liv såg ju fram emot att få ett läkar uttalande men får snällt vänta till nästa vecka.

stan resulterade oxå i att jag fick mig en ny tunika.


vi har börjat att försöka införa nya sovrutiner för nova nu när hon fått en mobil så försöker vi söva henne på det sättet istället för att hon ska somna hos någon av oss.

måste köpa blöjor imorgon går ju lite fler såna än vad man kan tro ibland men som tur är fick jag lite rabattkuponger idag så blir libero blöjor nästa gång jag handlar .


ska kolla på möbler till balkongen imorgon visst e det lite fel sesong för det men bara därför, alla säljer ju ut så nu kan det ju bli lite billigare.

var skönt att få prata av sig idag plus att det blev ju ett bra antal steg,.

 för mig blev det iaf 10760 steg.


hoppas att det inte blir lika länge innan vi träffas igen men 1 dag i veckan i partille låter ju inte så fel. tur att någon av oss har månads kort. haha


hoppas du tyckte att det var skönt att pratat ut om detta med björn, min axel finns här om du vill gråta ut ;P

Av Kristina - 16 september 2008 10:10

ja igår pratade jag med mamma som jag gör varje dag men igår var det speciellt. hon har nämligen bokat en resa och ska komma ner hir och hälsa på och inte nog med det hon ska vara här en hel vecka.

fatta vad jag ska njuta av den tiden kommer bli så underbart bra.

längtar längtar längtar massor dock är det inte föränns i slutet av oktober men det kommer att gå fort har ju saker på vägen jag längtar efter så det kommer nog gå bra.

men det är ju alltid så jobbigt när mamma åker hem men hon åker på början av v 45 och jag och johan åker ju upp i början av v 47 så det kommer att gå bra.

vill att hon ska komma nu men jag får så snällt vänta. och mormor kommer me den veckan så jag och nova ska passa på att bli ompysslade och omhändertagna sen ska vi göra massa saker oxå. tex vill mamma ner till ullared och det kan man ju inte tacka nej till.


längtar till nästa torsdag kommer bli himla skoj synd bara att det är så få timmar men vi får ta och göra det bästa av det.


idag då jo då blir det stan ska träffa I ska bli skönt att komma ut lite fast lite nervös jag har aldrig åkt buss med nova själv men det ska säkert gå bra är ju inte direkt ett världsproblem . bara jag som oroar mig i onödan över minsta lilla grej som vanligt.


gårdagen gick jätte bra lukas och moa var hur snälla som helst dom gullungarna. fast jag är ganska fast besluten om att 2 barn räcker 3 blir nästan för mycket iaf om alla är i småbarns åldern. men det var himla mysigt och trevligt igår.


Nova har varit allmänt kinkig dom senaste dagarna får se hur hon kommer vara idag om hon är nöjd eller inte nu sover hon iaf hos johan hon har sin sov tid just nu

får se vad hon tycker om att ligga i vagnen när vi ska på stan :)

annars så är det rätt skönt för hon sover bra på nätterna och det tycker vi om.

Av Kristina - 15 september 2008 14:40

känner mig som en sån just nu finns så mycket jag vill göra men nova är för liten för vissa saker så vi kommer ha så himla skoj tillsammans när hon blir lite äldre.

mina projekt just nu8 är iaf att jag ska sy en klänning till henne, ska måla nå mönster på vardagsrums bordet och så fixa små fina fot och hand av tryck av novas små fina händer/fötter.

försök nr 1 pågår just nu iaf. det ska bara torka så ska vi se om det blev något bra resultat. jag hoppas på det iaf. sen till 3d gjutningen får vi nog köpa ett speciellt sett för det känns det som .

johan har iaf fixat mobilen vid hennes säng vart jätte bra och hon verkar tycka om den jätte mycket iaf.


sen var vi på ica idag och fick provsmaka glass med cacao chili krydda trodde inte på det men det avr riktigt gott så jag blev tvungen att köpa en sån.

blir nog stan imorgon.


måste röja här i lägenheten sen diska innan disken gör uppror och går iväg av sig själv.

Av Kristina - 15 september 2008 11:48

ibland förundras jag verkligen vilken stor skillnad det kan vara mellan kläder som ska ha samma storlek. att en ex 38 kan vara så olika beroende på vilken butik man går in i och det spelar ingen roll om det är vuxen kläder eller barn kläder ingen storlek är ju den samma och så kan ja ju tycla att det skiljer från modell till modell även om det ska föreställa samma storlek.

inte konstigt att man inte vet vilka storlekar man ska kolla efter.

blir mycket konfundersam över detta och har insett att det är svårt att köpa kläder till någon annan än sig själv, nja det var ju inte så sant är ju lätt att köpa till nova än så länge så.

igår var jag väldigt tacksam över kläderna som min mamma har skickat ner till henne för det var 4 plus ute när vi skulle åka iväg och insåg att skulle hon inte skickat ner dom skulle vi inte haft något att ta på henne.

väldigt dålig planering från våran sida måste jag säga.


behöver inhandla batterier så att johan kan fixa upp mobilen på sängen.

novas farfar ska komma någon dag och sätta upp lite saker till oss. det är behövligt så vi får bort det från golvet.


funderar även på att köpa lite gips och pyssla lite kommer nog inte hinna det för ikväll ska vi vara barnvakt så efter kl 17 befinner vi oss i mölndal.


over and out

Ovido - Quiz & Flashcards