Alla inlägg under september 2008

Av Kristina - 14 september 2008 19:49

idag har det varit mycket på gång hur mysigt som helst var en tur med novas farmor och faster och gammel moster. mys mys

hon fick lite kläder av dom sen fick hon en speldosa av mej och johan eftersom lilltös blev en månad igår.

gick in en snabb sväng på barnens hus för att kolla gipsavgutningar priset var väl inte det roligaste men nu vet vi iaf att det finns där, tyvärr vart vårat kollande lite dyrare än vad vi hade tänkt oss. var nämligen så att vi hittade en mobil till spjälsängen som vi varit ute efter och den var nedsänkt i pris så vi kunde inte låta bli att slå till fick ta till sparpengarna men det får lösa sig endå. men när vi kom hem så hade vi inte batterierna som behövdes så vi får montera den imorgon i hennes säng så  får bli en promenad ner till allum och köpa batterier.


ska nog in till stan i veckan måste ju träffa filur var ju ett par dagar sen sist plus att jag har några ärenden att göra jag hoppas verkligen att jag hittar det som jag söker har ju sett det så jag vet ju vart det finns. dock har dom aldrig den storleken jag är ute efter så kan ju hoppas att det inte är försent.


sitter nu och kollar på filmen 21 hur bra film som helst enligt mig.. mee like.


plus att karaktären i filmen skulle jag kunna vara kär i han e en typisk kickan kille.


har en del att göra innan dopet jag vet att det är ett tag kvar innan det men plötsligt kommer jag stå där på dopdagen och glömt hälften skulle var ajust likt mig.

Nova har varit jätte mammig idag pappa har inte alls dugt.

Av Kristina - 13 september 2008 18:57

helt sjukt egentligen hur begränsad man är när man har små barn , nu förstår jag hur mina kompisar haft det med deras barn.

man kan ju typ inte göra något alls bara för att man har en liten visst är det mer värdefullt att ha en liten gemfört med att göra massa saker hela tiden.

men saknar bara att ha möjligheten att göra saker men hela tiden så måste man anpassa sig efter lilltjejen sen så är ju inte allt barnvagns anpassat heller. sen är det hela kitet med skötrum och massa sånt.

självklart är det inga problem med sånt i dagens samhälle men det är som om man ser världen med helt nya ögon bara för att man fått barn.

och hur man ställer om sin dygnsrytm från att vara kvällsmänniska till att bli morgon människa.


när folk pratade om såna här saker innan jag själv fick barn så tänkte man att så överdrivet kan det väl inte vara men med mina egna erfarenheter så är det verkligen allt dom sagt. att man kan tro så fel.

och samtidigt som man själv känner sig som en spoling så ska man agera vuxen.


har föresten äntligen hittat vad serien heter som min favvosång är ledmotiv till. den heter ju crime story, inte för att jag minns så mycket av serien utom att jag såg den och att världens bästa låt är ledmotiv till den.


blir väl en promenad ikväll det är typ det man kan göra

Av Kristina - 13 september 2008 16:06

idag är Novalibus en månad gammal, det är hennes fina smeknamn hennes pappa så fint kommit på.. eller ja kommit på och kommit på han kallar henne jämt för det.

vi har varit ute i det fina vädret idag ska ut mer sen blev hem för att kunna laga oss en god lördags middag :)


vi har för övrigt pimpad novas skötplats idag vi var inne i lite affärer och kollade och jag lovade att jag bara skulle kolla men jag hittade så otroligt söta kakeldekorer med små monster på som jag bara vart tvungen att köpa. illa med tanke på att det var ett onödigt köp men det blev så otroligt gulligt.

sett lite saker som vi behöver till henne och till lägenheten men vi får ta en sak i taget så blir det inte så dyrt .


skulle vara skoj om man kunde pimpa barnvagnen :P fantasin bara flög iväg när vi var på promenad i riktning hemmåt, men vi har det så mysigt nu.

är nog hösten som gör det . är så mysigt väder att ta promenader i.


händer ikväll då? ja det får vi se. 

Av Kristina - 12 september 2008 19:58

ja denna fredag är den tråkigaste på länge jag känner mig rastlös samtiidgt som jag inte har någon ork till något = ingen bra kombination.


på måndag ska vi vara barnvakt till Lukas och Moa det ska bli skoj dom e så charmiga dom barnen.


vet egentligen inte vad jag ska skriva. jo föresten kan folk ta och uppdatera sina bloggar så att jag har något att läsa ;)

utrryckte mig så här tidigare

jag vill ha ett liv , jag vill jobba  kan folk uppdatera sina bloggar ?

hha tyckte jag var br aoch ärligt sagt av mig

Av Kristina - 12 september 2008 16:57

yes nu får rocky se till att passa sig noga för snart kommer jag att utklassa han big time! haha

ne men seriöst jag sprang upp för björndamms trappan nyss och jag kände mig som ett skämt fy fan vilken dålig form jag är i fast det har ju sina naturliga anledningar så klart men iaf längtar tills jag får börja träna på allvar kommer bli så skoj plus att jag kommer få med mig johan :)


fick ett glädjande sms för bara ett kort tag sen så nu längtar jag maaaaassor till den 25e kommer bli så himla skoj :*) tjejligan på stan.. å vad jag saknar dej.


såg även löpsedeln måste bara säga att jag lider med dej I men det fixar vi jag finns här för dej när du en behöver mig. Björn kan inte hålla på så här som han gör -


milstolpar nästa år som e att se fram emot:

Elmia

Tjolöholm

Power meet

Norrtälje

Wheels n wings

Barkarby


längtar redan kommer bli så skoj.

vad helgen har att erbjuda får vi se .

nu ska jag hjälpa till med lite matlagning sen låter det som om lilltös vill ha mat.

Av Kristina - 12 september 2008 11:45

kan ju önska det iaf.

färgade håret idag blev rätt okej testade även lite smink kobinationer. saknar verkligen lite uteliv men det kommer ta ett tag innan jag kommer att ha samvete att gå ut, vill inte att det ska påverka nova på något sätt eller vis.

jag var orolig att hon inte skulle sova natten men det var ju inga problem alls.

ska börja med lite lunch.

får se vad som händer i helgen :)

Av Kristina - 11 september 2008 14:39

ja självklart att det ska börjas i tid Nova är knappt en månad gammal men har redan sin första "raggar" tröja :) det är bra skit!

saknas dock bara en fin amerikanare som hon kan ha på sin hylla med alla mjukisdjuren. jag kände mig så stolt idag näär jag fick ta på henne sin silver road cruiser tröja det riktigt värmde i hjärtat.

var så glad så att jag vart tvungen att skicka en bild till novas mormor.

Av Kristina - 11 september 2008 09:48

under nästan hela min graviditet så gick jag och längtade efter att få gå på barnvagns bio jag tyckte att det lät så mysigt men nu när jag äntligen kan gå på det , så visar dom inte barnvagnsbio det är en skam.

MER BARNVAGNSBIO TILL FOLKET säger jag bara .

alla som känner mig vet hur seriöst detta inlägg ska tas. men tycker att det är ett perfekt sätt att få ut småbarns föräldrar till biografen alla har möjlighet att gå man behöver inte skaffa barnvakt och alla är där på samma vilkor.

helt enkelt perfekt men urvalet e kasst typ en föreställning per vecka på en film så det är ju inte direkt mycket valfrihet direkt utan man får ta det som finns.

men jag får ju iaf vara barnvagns kompis med maria nu och det är härligt.

ajja åter till bion jag kan väl förstå om det är svårt att få det att gå ihop men dom försöker ju iaf dom når ju ut till en målgrupp till när dom har speciella föreställningar. så det är ett stort plus till biografen.


elfte september idag helt sjukt hur tiden går fort jag minns som det var igår vad jag gjorde kvällen då domn flög in i twin towers.

helt otroligt att man kan komma ihåg såna detaljer så många år efter.


måste sluta nu ska äta mina fiskpinnar som jag varit så duktigt och stekt. vet att det är lite tidigt men så blir det när an har brist på mat hemma :)

Ovido - Quiz & Flashcards