Alla inlägg under september 2008

Av Kristina - 10 september 2008 22:18

var på infomöte idag trots att jag knappt förstod hälften så det jag förstod lät ju bra. får se hur det blir i framtiden är ju ganska logiskt ifall det inte blir dyrare är det ju bara slå till och köpa egentligen. men det är ju till att se var iaf inte kul att vara ifrån nova ja nu kanske jag låte jätte löjlig men det var jobbigt kan inte komma ifrån det.

imorrn blir det massa mer  att fixa för nu har ju mormor skickat ner massa fina kläder som vi måste se till så att det ryms i garderoben.

blev lite besviken nyss men får se om det kanske går att lösa.


ne nu ska jag passa på att sova innan jag måste upp igen.

Av Kristina - 10 september 2008 15:40

var på bvc idag och ja nova växer nå otroligt den lilla hemskt att det går så fort vill inte ens tänka på hur stor hon är när mamma får träffa henne nästa gång den tanken får mina tårar att rinna.

önskar verkligen att vi kunde komma på något sätt att lösa det på så att hon fick träffa henne snart .

ikväll ska vi på info möte om områdets framtid.. ursch det lät drastikst ne men dom vill göra om våra lägenheter här i området till bostadsrätter får se om det kanske är något att nappa på.

skulle ju vara skoj om det inte är fantasi priser så att det är att tänka på.

annars så är jag rätt nöjd med dagen .

har ordnat i novas garderob så att vi har mer översikt på vad hon har. fick ju rensa bort 56 kläderna idag och det gjorde lite ont i mig. undrar hur jag kommer känna när hon börjar närma sig ett år.

ja iaf har ordnat hennes garderob som jag sa sen börjat med andra projekt i lägenheten måste ju ha något att göra nu när jag är mamma ledig.

sen är det sådana saker som evrkligen behöver göras men som har blivit lidande nu en längre tid men nu jäklar nu finns inga ursäkter längre.


har inte riktigt fått bli frisk ännu men är en bit på vägen.


Av Kristina - 10 september 2008 08:11

nova lider av spöken i magen och man kan inte annat än att tycka synd om henne när man ser hur mycket hon kämpar för att bli av med dom.


inatt har det varit en skön natt hon e så duktig och vill bara äta en gång på natten.

dagen till ära blir det bvc och sen info möte ikväll , hoppas att det ger något. fast känns konstigt att nova ska ha barnvakt har aldrig varit ifrån henne i 3 timmar sen bb tiden.

Av Kristina - 9 september 2008 21:17

känner mig som en jäkla stureplans fjårtis men så är det han är så otroligt fin att titta på sen hans röst det är ju så att man nästan smälter.

vet att det kanske inte shysst att säga så när alla vet att jag har johan men det skiter jag i för han vet hur jag är så han bryr sig inte om det.

plus att alla måste ju få titta lite tänk vad tråkigt det skulle vara annars.

Av Kristina - 9 september 2008 20:25

ja så som vi har letat efter en sån där bra filt till nova.. hon fick en underbar filt av hennes mormor när hon var här och jag och johan har letat efter typ en likadan så att hon ska ha två. och idag äntligen hittade vi en .

och det som var roligt var att vi inte alls var ute efter en filt utan vi letade efetr en klänning till henne. men det är väl som dom säger att man hittar saker när man minst anar det.


just nu är nova ingen glad tjej hon vet inte riktigt vad hon vill och då är det väldigt svårt för oss att veta det.


men det löser sig .


hade en väldigt trevlig stund på allum idag. det måste vi göra om.

Av Kristina - 9 september 2008 09:34

ja mitt liv har ändrats radikalt kommer aldrig bli det samma igen. men självklart är det värt det .

just nu kretsar mitt liv kring nova och att göra saker är mest på hennes villkor och vilket humör hon är på.

fast just nu ligger lill tösen i våran säng och sover efter en morgon då hunnit spy ner både mamma och pappa och massa kläder.


för 3  år sen trodde jag verkligen inte att mitt liv skulle bli såhär så nere som jag var då och så dåligt jag mådde trodde jag inte att det skulle bli någon vändning på det.

sen kom den dagen då jag träffade johan visst just då trodde jag att det skulle hålla en vecka. och nu 2 och ett halvt år senare så har vi lägenhet och dotter tillsammans otroligt vilka vändningar livet kan ta.

ibland kan jag inte fatta hur lyckligt lottad jag är.


känner mig lite piggare idag och det är  ju iaf åt rätt håll. johan är hemma idag oxå skööönt.

även om man har sitt ansvar och valt det så känns det bra att bli avlastad ibland.


kan inte fatta att en människa är så illa funtad att man mördar ett barn. hur sjuk kan man bli?

lider verkligen med dom som blivit drabbade. vet att detta kanske känns lite efter men såg en liten debatt på tv om det gör mig bara så förbannad varje gång det kommer på tal.

Av Kristina - 8 september 2008 20:15

för ovanlighetens skull här i göteborg så regnar det , eller så var det ingen ovanlighet alls :9

fick ta mig en riktig skön och välförtjänt tupplur nyss enligt mig eller jag vaknade nyss och tror att jag behövde den. jag vaknade av att mamma ringde men kände att det var nog det bästa så att jag kan somna inatt sen, nova bus låg och sov när jag vaknade medans johan spelade på sin 360 det är så snällt av han att ställa upp och ta henne utan att jag behöver fråga nu när jag mår som en kratta.  känner mig då som en väldigt tacksam mamma men jag skulle ju gjort det samma för honom.

jag hoppas att paketen från mamma kommer imorgon är väldigt nyfiken på vad hon har hittat för kläder till nova.


pratade med min gamla chef idag var ruskigt nära att fråga om hon inte hade något jobb att erbjuda mig men jag frågade inte.

det känns så hemskt att jag får såna hemlängtan svallningar som är så starka men samtidigt känns det bra att jag får dom. för det är ju tillåtet att länga "hem".

Av Kristina - 8 september 2008 17:31

kollade lite idag i novas garderob och insåg till min förskräckelse hon har bara två klänningar i storlek 62 jag fattar inte hur jag har tillåtit detta hända för hon har fått en av mamma och en av maria men när jag och johan köpt lite "finare" kläder vill säga annat än bodys så har vi köpt det i storlek 68.

ja jag fattar inte hur detta gått till ricktigt men jag har nog varit för upptagen med annat för att märka att nova inte har mycket fin kläder önskar jag kunde ändra på detta men ekonomin som vanligt sätter stopp.


vi har haft jätte nytta av pyjamasen vi fick av hilda och harry för det är novas absoluta favvoplagg och det är typ katastrof ifall den inte är ren när hon ska sova.


idag var vi iaf ute en sväng på ikea blev en badbalja till bus sen ett kompliment så att vi kan ordna upp i hennes garderob lite.


johan är hemma en hel del denna vecka och det känns mer än bra just nu eftersom jag är typ förkyldast i världen och orkar knappt göra något alls.'

våran lägenhet håller på att förfalla, hoppas iaf att det blir bättre till imorgon orkar inte vara sjuk det tar för mycket på krafterna.

Ovido - Quiz & Flashcards