Direktlänk till inlägg 12 oktober 2008

karusell

Av Kristina - 12 oktober 2008 21:07

idag var vi på liseberg för att dom hade sesongsavslutning.

nova fick åka karusell för första gången ( jag vet att hon är lite liten för det egentligen ) men iaf så åkte vi kaninresan var jätte mysigt men nova tyckte nog inte det var så spännande för hon somnade efter halva resan.


åkte lite karuseller ÄNTLIGEN  fast den jag helst va allt vill eåka var avstäng pågrund av tekniska fel. det är just min tur :)

så nu längtar vi redan till nästa år.

fast först ska vi gå på jul marknaden.


såg på fyverkerierna men kan ju bara konstatera att vi var dumma som inte hade köpt hörselkåpor till nova så vi ska införskaffa sådana till henne. fick sitta och hålla för öronen på henne för det var riktigt högt men guu så vackert.

nog är det skillnad på fyverkeri och fyverkeri kan jag ju lova.

bilder kanske kommer senare -

kan ju bar apåpeka att det inte går framåt med mitt målande för har använt fel färg så jag får börja om.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kristina - 27 januari 2015 20:22

Ja på senaste tiden har jag varit mycket bitter men de senaste månaderna har varit prövande och väldigt jobbiga. Fått insikt hur det faktiskt är att leva med barn i behov av särskilt stöd. Även om det är ett av de lättaste behoven så är det dagligen ...

Av Kristina - 13 december 2014 21:10

Ibland funderar jag verkligen på om jag verkligen är sann mot mig själv. I allt kaos har jag inte tid att tappa bort mig själv.  ...

Av Kristina - 21 februari 2014 21:05

Just nu har jag mina tvivel om saker och ting. men framförallt sp är jag så otroligt lycklig att jag har helt fantastiska vänner annars hade jag inte pallat ...

Av Kristina - 17 februari 2014 19:17

Just nu har jag den där känslan inom mig där jag känner mig mest ensam j hela världen.  ...

Av Kristina - 9 februari 2014 23:56

Precis så känner jag just nu , jag är otroligt lycklig även om jag är sjukt stressad över allt plugg.  Keep up the good work var faktiskt på bodypump idag . Verkligen inte samma sak utan PJ men det funkar.  känner en otroligt saknad just nu men s...

Presentation

Omröstning

känner du mig?
 ja
 nej
 tror det

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Träningstokig småbarnsmamma! med Blogkeen
Följ Träningstokig småbarnsmamma! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se