Alla inlägg under oktober 2008

Av Kristina - 27 oktober 2008 14:55

nu har det gått en tid in på dagen och vi har hunnit med en hel del nu :)

städat gått bort med sopor och pappersinsamling.

har hunnit haft besök av johans gammel faster majvor som ville komma förbi för hon hade en present till nova. nova fick en jätte fin rosa velour dress med hello kitty på. var jätte fin och jag har ju blitt så förtjust i hello kitty för det finns så mycket fina barn kläder med det på.

så nu har jag bara handlingen kvar ska byta gardiner i sovrummet.

fixa det sista inför imorgon ska förbi magnusvägen och hämta en säng och hälsa på lite.

lääängtar till imorgon. nej ska ta tvätten nu .

Av Kristina - 27 oktober 2008 09:26

sm vanligt på måndagar ska vi storhandla det är typ veckans tråkigaste men det börjar bli ett behov av det för novas blöjor är snart slut så det kan vi ju inte tillåta.

annars så ska vi storstäda idag eftersom min mamma och mormor kommer så då vill jag att det ska vara fint i lägenheten .

lägntar nästan in till stan känns som om det var länge sen jag gick där så jag hoppas att vi ska dit i veckan.

det är faktikst uppehåll idag så nu finns det längre inte någon ursäkt att inte gå iväg med pappersinsamlingen så det är prio ett.

satt och kollade klänningar på nätet igår hittade en del fina men det var inte mycket funderar på att testa dom på mq så jag slipper gå och fundera på dom, för fort så passar dom inte och då kan jag släppa dom. anledningen till att jag inte testade dom från första början var att jag tyckte dom var lite smått dyra men samtidigt jag måste ju ha på mig något på dopet.

och om vi endå ska på allum kan jag ju lika gärna testa den och kika in på lindex och kolla om klänningen jag kollat till nova finns kvar finns ju en risk för att den inte gör det eftersom det är så mycket folk som handlar på allum jämt men det är ju risken man får ta sen så finns den inte får jag bara kolla på ett annat lindex.

som tur är har vi inte så jätte mycket kvar i lägenheten att göra och idag är jag ganska utvilad somnade rätt så tidigt igår om mna gemför med andra dagar så det var skönt så vaknade jag av att nova låg i sin säng och pratade för sig själv. hon är så himla snäll ibland.

Av Kristina - 27 oktober 2008 09:22

läste nyss en artikel i aftonbladet om sveriges gangster stad asså göteborg riktigt tragiskt att så många unga människor drabbas och att det är så mycket gängbråk.

fast jag kan hålla med ungdommarna helt och hållet att polisen borde vissa dom respekt bara för att man är polis så kan man inte bete sig hur som helst dom borde oxå falla under det som kallas makt missbruk vilket är fel om man nytjar. och om ingen kommer till skada är det ju ingen ide att lägga sig i.

visst kan det vara bra att folk bryr sig men dom flesta bryr sig av fel anledning och det tycker vi inte om.

polisen måste lära sig att visa andra männiksor respekt.

Av Kristina - 26 oktober 2008 20:25

idag har vi varit på kalas hemma hos maria och tommi det var väldigt trevligt,

mycket god smörgåstårta hade maria gjort och vanlig tårta för den delen oxå.

var en mycket trevligt kalas men vi åkte hem ganska tidigt nova är ju inte van med så mycket folk så hon var rätt så kinkig så vi vägade inte riskera att hon blev övertrött.

just nu är jag iaf grymt trött kändes tidigare som om jag skulle börja gråta av trötthet  . så ska verkligen försöka ta mig i säng tidigt om jag ens tar mig till sängen innan jag somnar.

Av Kristina - 26 oktober 2008 10:20

idag vaknade jag utvilad visst klockan var väl inte överdrivet mycket men fick soova , så nu känner jag mig utvilad och det är första gången på länge.

låg och drog mig i sängen ett bra tag innan jag klev upp nova vaknade och gnällde lite men jag orkade verkligen inte så jag lyfte bara över henne till våran säng så då var det bra sen.

och nu förmiddags lurar hon lill tjejen .

är så skönt att bara ta det lugnt för en gång skull inte behöva åka väg direkt på morgonen.

visst är det en hel del att göra i lägenheten men funderar på att göra en stooor städning imorgon för mamma kommer ju på tisdag och då vill jag att det ska vara fint.

Av Kristina - 25 oktober 2008 22:50

sitter och kollar igenom mina musih mappar och jag säger då bara det fronda fasen vad mycket minnen jag har av dom . typ skol tiden

pdol två år i rad .

tidningstjänst

studenten

vännerna

syrran.

kan tycka att vissa låtar inte ens är bra men det väcker så otroligt mycket fina minnen så bara för det så skulle jag aldrig vilja ta bort dessa låtar från min dator dom betyder alldeles för mycket .

visst fronda var med mig när jag gick igenom mina jobbiga stunder men jag klarade mig igenom det oxå oxh fronda hjälpte till väldihgt mycket utan deras låt gränsland vet jag inte om jag skulle tatt allt som jag gjorde och kämpat för att ta mig ur dte .

Av Kristina - 25 oktober 2008 22:07

läste en reklam från apoteket att det är mer och mer svenskar som lider av sömn problem .. haha jag är inte ensam :)

nog för jag bara är i en period just nu,, men kändes bra att veta att jag inte är den enda med sömnproblem ( visste ju redan att det är ett vanligt problem men det var endå ganska kul att se den reklamen,)

Av Kristina - 25 oktober 2008 21:45

blir så jäkla irriterad ofta hatar min kropp så otroligt mycket ganska ofta. jo visst vet jag att jag är rätt så mullig men det är inte det jag hatar värst utan det är att jag har så otroligt breda axlar så hur smal jag än skulle vara så skulle plaggen inte passa över axlarna.

och min byst är ju rätt så stor och alla fina söta kläder är typ gjorde för dom som är småbystade det stör mig så otroligt mycket det oxå.

önskar många gånger att man var duktigare på att sy för då skulle jag inte ens orka bry mig om att leta kläder utan var jag ute efter något speciellt så skulle jag sy det. någon som är duktig på att sy och vill hjälpa mig med en klänning jag kan ha på dopet? för snart ger jag upp att hitta något.

känns inte som att kläderna idag är skapta till en normal byggd tjej ..

bläääääääääääää

Presentation

Omröstning

känner du mig?
 ja
 nej
 tror det

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards