Alla inlägg under november 2008

Av Kristina - 5 november 2008 13:24

har lyckats med en jackass men på min pojkvän och dopet är om två och en halv vecka hela min värld håller på att raseras .


Av Kristina - 5 november 2008 11:28

nu eftersom vi har fixat "fond" väggen för novas rum så måste vi börja röja där så att hon kan få sitt egna rum inte för att hon behöver det ännu men kan vara skönt att hennes saker inte ligger i hela lägenheten utan att dom är samlade på ett och samma ställe finns mycket jag vill göra i hennes rum men hon kommer ju inte sova där ännu på ett tag så jag har ju plenty on tid påmig .

och blev ju så kul att börja med det eftersom vi fixat en cool affisch att sätta upp.

Av Kristina - 5 november 2008 10:01

nu är det bara att plocka fram alla vinterkläder för nu börjar minus graderna var -3 när jag klev upp i morse visst har det blivit varmare nu men det är ju bara att erkänna för sig själv att vi går mot kallare tider. vilken tur att nova har så mycket varma kläder som mormor har stickat till henne. sen har ju hon lite andra vinter kläder oxå. men dte som skulle behövas är en åkpåse för det vart ingen större framgång när vi var ute och letade efter en sån. men vi får ju ta den som svärföräldrarna har så johan ska prata med sin pappa imorgon och höra för det skulle ju vara bra om vi hade en och vi behöver ju inte ha den hela tidne utan vi kan ju börja någonstans sen kanske köpa en på rean inför nästa vinter för dom är himla bra dom där påsarna.

ibland kan jag tycka att vi handlar en massa saker till nova som hon behöver men när det väl gäller så har vi inte handlat det vi är i störst behov av.

men som tur är har vi ju ett skin i vagnen nu iaf och massa härliga filtar så dom räcker ju ett tag.

Av Kristina - 5 november 2008 09:10

otroligt hur snabbt man faller tillbaka i gamla vanor framför allt dom dåliga en av mina dåliga vanor är att jag äter frukost framför datorn istället för att njuta av den vid frukostbordet.

men det är som en stund för mig själv då jag verkligen kan koppla av vid datorn för att jag vet att johan tar nova eller så sover hon den här studen . men hon har börjat med andra vanor och rutiner nu under denna vecka och det verkar hålla i sig om hon får bestämma men men det är ju ingen fara jag får bara se till att lägga mig tidigare.

Av Kristina - 4 november 2008 22:12

“Jag är med och tävlar hos En Mölnbobos Liv om ett namnhalsband från Bicone Design. Tävlingen är öppen för alla, även er utan blogg. Tävlingen avslutas den 15 november kl 23.59

Av Kristina - 4 november 2008 20:10

har ju velat gå på barnvagns bio länge nu verkar ju så mysigt men det är så tokigt för det är varannan torsdag kl 11 och precis den torsdagen är det då johan jobbar och slutar kl 11 .

och nu på torsdag verkade iaf filmen ganska bra. kanske får med mig nårgon annan att gå med mig och nova.

Av Kristina - 4 november 2008 19:06

ibland kan det gå flera gånger per dag då jag funderar på vad jag har misslyckats med som mamma.

känner mig helt dålig när jag inte kan förstå vad min dotter vill visst är hon ju liten men jag mår dåligt många gånger då jag inte får henne och sova när jag måste hänga upp tvätten istället för att leka med henne.

alla dom små misslyckanden så som jag känner det växer på hög tills det blir för mycket.

vet ju att många känner så här vissa gånger men jag tycker att det är grymt jobbigt att känna detta och att det verkligen trycker ner mitt självförtroende.

vill ju inte misslyckas i mitt barn uppfostrande även om jag har ett tag på mig. är så otroligt tacksam att jag fått den hjälp som jag har utan det skulle nog allt kännas ännu mer jävligt tror jag.

Av Kristina - 4 november 2008 18:59

idag har det vart en så otroligt tjock dimma hela dagen jag ser inte ens husen på andra sidan från mitt fönster har inte varit med om en dimma som ligger så här länge, för den har verkligen legat hela dagen.

tycker lite små synd om johan som ska gå hem sen .

men inte mina problem för jag vill heslt inte ut och köra.

ska försöka ta igen den tiden jag missat i mitt bloggand etror ju inte att det kommer bli så riktigt fullt ut men  att jag inte bloggat har ju bara visat att jag har haft fullt upp utan massa dö tid att ta igen framför datorn.

Skapa flashcards