Alla inlägg under november 2008

Av Kristina - 4 november 2008 17:54

ja får se imorgon hur det gått för jag kan inte följa valet inatt .

tänker på mig själv och vet att jag måste få min sömn om jag ska orka ha nova hela dagen och så.

men jag vet ju hur jag vill att valet ska gå så jag får se .

Av Kristina - 4 november 2008 17:17

jag brukar ju vara ganska duktig på att hålla mig från godis på veckorna asså jag är en helg ätare av godis.

men nu denna vecka då mamma varit här har det inte alls gått då har jag nästan ätit godis varje dag jag vet att detta inte är bra och jag ska ju sluta med det men det har som varit att varje dag har varit en mys dag och då har det varit små gott med lite godis att äta på.

fy mig ska försöka få rätsida på saker och ting.

Av Kristina - 4 november 2008 17:02

är alltid lika jobbigt när mamma och jag skiljs åt även om det bara är 2 veckor kvar tills vi träffas igen så är det så otroligt jävla jobbigt varje gång.

veckan har ju inte riktigt blivit som jag tänkt hade önskat vissa saker annorlunda men det är ju inte mycket att göra åt varenda sekund med mamma har varit värdefull.

jag älskar min mamma och min önskan just nu är att vi skulle bott närmare och jag vet att det kommer bli så eftersom jag och johan pratat om att flytta inom en framtid.

men sen handlar det ju om boende och jobb.

men iaf jag följde inte med till flygplatsen för det var smidigare för dom att ta bussen det tog bara en halvtimme så det var ju ingen större bussresa även om jag hade velat följa med.

men det är bara börja packa för snart så ska vi ju uppåt. och har fixat kläder till oss alla  som vi ska ha på oss på dopet .

blir mycket att göra den veckan kalas, begravning och dop på en och samma vecka :)

nu sover nova det är tur att hon inte blir lika ledsen som mig och mamma när vi skiljs åt för det skulle vara mycket jobbigt.

bara 3 timmar kvar tills johan slutar jobba.

Av Kristina - 3 november 2008 19:52

hon bara växer och växer våran lilltjej.

nu har vi fått börja avveckla från 3ans blöja till 4ans för dom små blöjorna jag tidigare tyckte var stora har helt plötsligt blivit små.

så nu får vi snart lägga undan alla 3 blöjor och byta helt till 4an .


Av Kristina - 3 november 2008 11:31

vill klippa någon snygg frisyr för jag tappar en del hår nu när jag ammar. det kunde ju varit värre men tror dte skull märkas mindre med en annan frisyr.

får se när jag tar mig råd att fixa det .

blir nog iaf inte denna månad.

Av Kristina - 2 november 2008 22:55

ja helt otroligt vilka förändringar man går igenom förrut handlade allt om kläder ,skor mode smink kändisar skvaller etc you name it.

mitt liv kretsade kring allt som var trendigt eller jag brydde mig om det var som var trendigt och ju dyrare märke desto bättre.

nu när man blivit mamma köper man det billigaste möjliga märken vad e det? lite spy på kläderna ja men det spelar ju ingen större roll.

visst jag kanske inte alltid gillade den jag var förrut menjag gillar ibland inte den jag blivit skulle nog vilja vara en blandning av båda.

Av Kristina - 2 november 2008 22:27

vet att jag sa att jag skulle vara från varande här ett tag men alla andra sover och liten sover jätte oroligt så jag passar på att uppdatera här lite så att jag inte har så mycket att ta igen sen ,.

kommer ju att glömma bort hälften om jag inte skriver ner det . känner mig själv så pass bra så att jag vet att jag glömmer lätt.

Av Kristina - 2 november 2008 21:59

jo jag börjar att få lite panik nu för det är mindre än 3 veckor kvar tills dopet är och jag har inte riktigt koll på läget vet iaf att mamma ska läsa en text och dte blir nog texten ur en värld full av kosmiska under .

sen vet vi kankse vilka psalmer vi ska ha sen vill vi nog ha en text till får se om vi hittar någon .

men fadder gudfar/mor ser det ut som just nu att vi skippar för vi kan inte riktigt enas om vem som skulle vara för det finns många som passar , men iaf så har vi varit och köpt siden band och foder tyg så att mamma kan göra klart dopklänningen sen när hon kommer hem igen .

hon kommer bli så fin tror jag , jag har nämligen inte sett dopklänningen men mamma säger att hon är jätte nöjd med den så jag litar fullt ut på henne.

sen vet jag inte om man ska ge en doppresent till sitt barn eller om det är bara dom andra som gör det ,

men har dopfikat klart och snart så hoppas jag att alla hör av sig om dom ska komma eller  inte (asså dom som inte gjort det ännu) men dom har ju till den 10e på sig.

ursch känner att jag är stressad över detta för annars så skulle jag inte sitta och grubbla på detta kl 22 en söndag kväll.

Ovido - Quiz & Flashcards