Alla inlägg under december 2008

Av Kristina - 6 december 2008 18:58

visste inte ens att det fanns så mycket folk.. jo det visste jag men inte att alla skulle tänka samma tanke att fara på jul på liseberg.,

ursch var inget skoj alls. hela göteborg var typ där..

såg iaf julshowen blir så glad när jag ser den dom är så duktiga.. hann inte träffa maddo för dom kom dit efter att vi hade åkt därifrån höll ju på få panik pga av folk och dte är inte alls vanligt.

men som tur är är det inte sista gången före jul jag ska dit så nästa gång hoppas jag att dte är lite mindre folk då kanske det är roligare.

önskar att mna hade tur i spel för på leksakhjulet fanns massa fint till nova men allt var ju självklart stjärnvinster.

finns en jättefin rosa gunghäst där som jag skulle vilja vinna till henne men säkerligen i slutendan blir det billigare att köpa den.

men mysfaktorn var tyvärr inte så hög med tanke på allt folk.

fast jag köpte fudge det är så himla gott synd bara att det är sy dyrt men samtidigt så köper man inte det så ofta sist var i maj så tyckte jag kunde unna mej det.

men nu känner jag att detta är mest bara svammel så jag ska gå och hjälpa johan med maten .

potatis och lax.. mums.


haha idag var det massa pompa folk utanför lisebergs hallen dom skulle se bullet for my vallentine.

Av Kristina - 6 december 2008 12:02

måste ta en paus för att skriva om hur duktig jag har varit eller rättare sagt har tagit tag i det , har äntligen fått upp mina julgardiner så nu ska jag bara rensa i köksfönstrerna så att jag kan sätta stjärnorna på plats. nova har sovit länge just därför har vi hunnit göra lite saker har ju även hunnit äta lunch. ska slå in ett paket som jag glömt.. illa.

ska ner i förrådet senare och kolla vad jag har för pynt där..

på tal om att skjuta upp saker och börja men aldrig sluta jag har fortfarande inte lagt det sista varvet på mitt bord ännu.


nej nu ska jag fortsätta medans jag har ångan uppe.

Av Kristina - 6 december 2008 10:16

måste ryka upp mej bekraäftande min blogg ser att mitt besöksantal gått ner nästan till hälften efter min blogg fria vecka. sen så måste jag även göra ett ryck här hemma men nu är iaf johan vaken så nu kan han hjälpa mig fast jag har redan hunnit göra lite men lite här och där blir ju mycket tillslut.

ska sätta upp julgardinerna idag eftersom det inte blev i onsdags men jag känner att fortsätter det i min takt så kommer julen vara över innan jag fått upp dom.. haha och det funkar ju inte jag som köpt nya och allt.

jag hoppas på att nova somnar snart för då kan man göra allt i en helt annan takt när man inte behöver kolla till henne mest hela tiden.

julstjärnorna ska på plats i köket oxå . sen ska jag röja i köket så att jag kan dra upp pasienerna så att det ser lite mer trevligt ut.

med andra ord jag har massa små saker att göra som bidrar till en trevligare helhet.


vill ut till toysnrus har hittat en leksak där ... hmm vet inte om jag skrivit detta i ett tidigare inlägg ajja skit samma , har iaf hittat en leksak där som jag funderar på att köpa från novas morfar.

ska framkalla kort oxå fick ju erbjudande om att det var billigt nu så ska passa på och framkalla typ från dopet och så .. så om dom som var på dopet skulle kunna skicka sina bilder till mej skulle jag vara jätte tacksam blev inte så mycket bilder med våran kamera.

Av Kristina - 6 december 2008 09:40

mitt magont från igår kväll sitter kvar inte alls roligt., men känner mig duktig idag har redan satt igång en tvätt som är klar om en timme sen hade jag mer att tvätt såg att det finns disk som vill bli ren oxå.

sen har jag lite ideer för novas rum funderar på att köpa bokstäver och sätta fast på hennes dörr det skulle vara fint.

hon är så otroligt söt när hon liogger på mage och upptäckt att hon kan själv.. åh min lilla sessa dock så blir hon rätt så arg när hon upptäcker att hon inte kan ta sig på rygg själv igen.


vet inte riktigt vad dagen har att bjuda på men jag känner iaf att denna dag var bättre än gårdagen och det är bra .

hoppas att johan vaknar snart annars kanske jag får väcka honom..


Av Kristina - 6 december 2008 09:25

egentligen vill jag bara ligga kvar i sängen och sova men jag tänktte att eftersom jag hade så svårt att somna inatt kanske det är lättare att somna om jag tvingar mig upp tidigare, fpr se om mitt försök lyckas.

det är som att titta in i ett mjölk paket genom fönstret är så dimmigt att man inte ser något,,

det är tur ja har nova som sällskap men iaf nu blir det frukost.

Av Kristina - 6 december 2008 01:06

jag kan verkligen inte sova jag behöver det men jag kan inte och en bidragande orsak är att jag har riktigt ont i magen. men någon som har tips på hur man somnar lättare?

nova sover jätte oroligt och hon lär ju inte ta hänsyn till att jag inte kan somna.


vill ha ett thomas sabo armband i julklapp kan ju hoppas på att tomten är generös iår. sen är jag frukterligt sugen på en subway macka.. med tonfisk..mmm det vattnas i munnen..

Av Kristina - 5 december 2008 22:46

kollade på idaol idag jag är inte en sån som brukar kolla på det men efter det att johan palm åkte ut har jag hejat på robin men jag måste säga att efter dagens program så tycker jag att det var rätt personer som gick vidare till final.

alice var riktigt grym idag och sjunger hon lika bra nästa vecka så tror jag att kevin kan få tuff konkurans annars så tror jag att han lätt kommer att vinna.

synd att robin inte var lika bra som förra veckan.

ajja inte mycket att göra åt dom som är bra blir ju kända endå är ju inte många av ettorna som man hör mycket av nu snarare dom som kommit 2a och sämmre.


nova har varit en liten kolik tjej nu på kvällen men som skönt är har hon lyckats somna nu.. sitter och kollar tokyo drift gillar den filmen starkt men just nu är det reklam sen blir det nog sängen för det är ju faktikst en dag imorgon oxå.

Av Kristina - 5 december 2008 22:37

såg nyss finalen av stjärnor på is.. markus vann men got damn vilket sista åk av jesper fick gåshud nä'r han åkte så otroligt vackert det var.


ibland känns såna här tävlingar redan uppgjorda eftersom det handlar ofta om vem som är mest känd och då har ju inte markus någon direkt handikapp där eftersom han vunnit idol klart alla tonårstjejer vet vem han är och vem dom ska rösta på.

visst han är inte dålig det menar jag inte.,

men ibland tror jag att såda tävlingar kan behöva avgöras av jury tror att det kan vara mer rättvist då eftersom dom följt utvecklingen av dom iställetför att låta folk som röstar på den som är snyggast avgöra vem som ska vinna,

ja jag vet att jag har mycket åsikter om saker och ting men sådan är jag . skillnaden är väl att jag gärna säger dom ..

Skapa flashcards