Alla inlägg under december 2008

Av Kristina - 20 december 2008 19:59

detta är en påminnelse till mig själv jag får inte missa jeff dunhams show på måndag.. och sen måste jag se victoria secrets show,

Av Kristina - 20 december 2008 19:39

idag var vi på allum med familjen särndahl gottlind mycket trevligt. barnen lämnade deras önskelistor till tomten så fick dom en varsin tomte luva. men nova var rätt så liten för sin så hon får ha sin nästa år. vi gick iaf omkring på allum och det var väldigt trevligt. hittade en massa saker jag skulle kunna tänka mig att köpa och en jätte söt klänning till nova. fast ska inte köpa något såhär nära jul man vet ju inte någonm kan ju ha hittat den och tänkt på henne.


sen efter allum svängde vi förbi johans föräldrar dom bjöd på middag men vi vart tvungen att åka rätt så snart för nova blev övertrött och vägrade sova..

nej nu sitter jag och kollar på harry potter.

kanske blir haga imorgon dom hade ju en extra helg med julmarknad så kanske ska passa på när man fått en andra chans så behöver jag inte vänta till nästa år. bra va?

Av Kristina - 20 december 2008 10:43

jag tycker verkligen inte om regn, speciellt inte idag då vi hade planer att gå ner till allum. ska mest troligt möta maria med familj där så att barnen får lämna sina önskelistor till tomten.

tycker det är mysigt att försöka göra en riktigt jul till barnen som inte har några problem ännu. för jag önskar min dotter att slippa en massa tjafs på bra många år .


annars så har jag ingen lust att gå ut idag. får se med tanke på vädtret kanske jag ska ta coh göra dom sista pepparkakorna idag. var ju och handlade maten till jullunchen igår . så på tisdag ska vi göra klart allt så att det är att bara värma upp på onsdag.. ursch vad lat jag lät då men jag har nog mycket att göra på morgonen än att ställa mig att laga mat.,


det ska ju öppnas paket ;P

Av Kristina - 20 december 2008 00:06

just nu känns det relativt hopplöst . jag sitter och kollar på jobb på andra orter eftersom vi kommer flytta i sinom tid . det är iaf tanken . men det ser ganska mörkt ut och skulle vi inte haft nova skulle jag ha flyttat för länge sen. för jag tror inte att jag kan bli lycklig här i göteborg. visst jag är ju lycklig med killen men det krävs så mycket mer,

jag är ingen människa som ska bo i södern jag ska bo högre upp i landet. hmm kanske sundsvall det lockar faktiskt lite.

sen så skulle jag vilja byta branch det är ju inte det lättaste eftersom vart man än kommer så måste man ha arbetserfarenhet. men då tycker jag att om man aldrig får en chans hur kan man då få erfarenhet och vana då?


Av Kristina - 19 december 2008 21:49

är åter med i en tävling samma som sist :) är så sugen på den krämen tror att det skulle göra under för mina sovperioder.

Av Kristina - 19 december 2008 21:07

jag och killen har en kväll med julmys.

saffrans bullar, julmust  och ischoklad med mysigt sällskap och romantisk film.


det är en sån här kväll jag har saknat. och det är ju inte många dagar kvar till jul, kommer att bli en mysig 23e december iår tror jag .. känns som det .

funderar på att bjuda min älskling på jensens före jag åker upp till arvidsjaur. på tal om arvidsjaur jag måste kolla biljetter när jag ska hem.


nej i år önskar jag mig en vit jul.

Av Kristina - 19 december 2008 18:18

jag lider av stor ångest just nu jag vill inte göra något jag vill inte ens fira jul. jag ser helt enkelt inte fram emot det ,

känns bara skit varför ska jag känna så här men jag tror att dte är för att jag vet hur jobbigt dte kommer bli  i jul , och mycket för att jag och killen firar jul så otroligt olika.

Av Kristina - 19 december 2008 17:14

jo det kom idag. men lika fort som det kom så var det borta igen så nu måste vi vänta till på tisdag för att få pengar ,

attans det är egentligen inte mycket pengar man får .


har köpt en julklapp för mammas räkning idag sen var jag även och hämtade ut korten sen köpte jag den sista julklappen ÄNTLIGEN.

orkar inte vara ute det är ju folk överallt jag blir trött av att tänka på det .

annars var dte inte så mycket mer som dagen hade att erbjuda måste tyvärr ner till ica och hämta post som var förstor för min brevlåda.

Ovido - Quiz & Flashcards