Alla inlägg under december 2008

Av Kristina - 14 december 2008 13:20

ibland känner jag mig överambitiös idag har jag visat små tendenser till att vara det.

jag skulle nämligen äta lunch och det blev korv med bröd så kom jag på den brilljanta iden att jag ville ha gurkmajönas. så jag ställde mig och finhackade smörgås gurka *orka* och det är verkligen inget jag brukar göra, men gott var det.

synd bara att jag känner mig överabitiös( fasen vilket svårt ord) när det gäller små skaliga projekt.

har iaf bestämt mig för att ta fram julgranen idag oavsett vad sambon säger så ka den fram.

Av Kristina - 14 december 2008 11:41

idag blev det sovmorgon för mig och nova, riktigt skönt måste jag säga. sen så är hon en mys bebis idag hon är så himla goooo.

kanske blir en sväng till k-rauta idag.

nej nu ska jag nog göra nånting, kanske ta och plocka fram min julgean.

Av Kristina - 13 december 2008 22:30

har kollat runt lite på vad kyrkorna har att erbjuda här i partille , för jag märker hur glad nova är när hon träffar andra barn men det blir ju inte så ofta. men iaf kyrkorna har ju för barn i hennes ålder, även om jag inte är så kyrklig av mig så känns det endå mysigt på något sätt att gå dit för jag har ju själv gått på sånt och minns hur kul det var. sen så har jag ju faktiskt valt att döpa nova i svenska kyrkan så jag är ju inte emot det. så jag funderar på om jag ska ta en sväng och kolla läget nästa vecka. det skadar ju inte att testa och så får lillskrot träffa lite barn och inte hela tiden vuxna.

fast jag är ju som feg så jag kommer ju inte gå dit själv utan jag kommer ju passa in det med någon dag som johan kan., eller om det är någon annan som vill följa?

Av Kristina - 13 december 2008 20:54

skulle jag haft pengar skulle jag skaffa mig en ny stil. lite roligare stil inte alls den tråkiga stilen jag har nu. vill göra något åt mitt hår ska nog fixa det innan jul, får se först hur det är med penagr och så.

sen vill jag ha tillbaka min kropp men det får ta den tiden det tar nova är ju inte mer än 4 månader så. och det är bara jag själv som kan lösa det.


jag går ofta och funderar på dom som man alltid tycker har så frän stil och passar bra i allt dom tar på sig, undrar om dom känner sig gråa och trista ibland.

jag gör det typ jämt men mycket är nog för jag har så tråkig kropp så att kläderna inte sitter fint.

hur mycket tid är acceptabelt att lägga ner på en dag på sitt utseende?



Av Kristina - 13 december 2008 19:06

jah tror jag lider av en juldeprition eftersom man inte har pengar så kan jag inte julhandla som jag vill. och dte känner jag är fruktansvärt tråkigt just detta bara mys att köpa julklappar vi har fått dela upp allt så vi började redan i september att handla så det känns inte som att man julhandlat eftersom det har varit så utspritt.

men iaf jag önskar att jag kunde känna mer julstämning men jag tycker det mest bara är jobbigt eftersom man trängs överallt med en massa folk utan mening, eftersom man endå inte ska handla något.


Av Kristina - 13 december 2008 19:02

idag är det lucia och det blev lite fika på sängen och tomte klänningen på nova som oxå är 4 månader idag. lilla tjejen är så stor.

lussebullar och pepparkakor.

sen blev det lunch på stan mamma bjöd var himla snällt av henne så vi åt på samma ställe som igår fast idag köpte vi efterrätt. mjukglass så mycket som man ville.. gott var det . tyvärr så åkte ju karoline hem idag inte skoj alls men vi kommer ju ses snart igen så det är ingen fara.


Av Kristina - 12 december 2008 23:15

idag var systrarna juliusson en sväng på stan med nova i barnvagnen.

målet var liseberg och julmarknad.

men för att orka så behöver man MAT. den tog vi på jensens böfhaus var gott och inte alls speciellet dyrt heller så det gillar vi. sen blev det lisberg var betydligt mindre folk så det var riktigt trevligt att gå där. blev att handla fudge mums sen varmchoklad men det var väl inte den godaste var lite för exklusiv för våran smak.

blev inhandla julklapp oxå.

sen på focus och handlade chips inför idol finalen men ena chipspåsen saknde kryddor så det var ju en tabbe.

inte helt oväntat så var det kevin som vann idol.

Av Kristina - 12 december 2008 09:41

jag har hamnat i en sån här fum period där jag inte kan sova. jag oroar mig helt enkelt för mycket natten har varit jätte jobbig vaknat flera gånger i timmen sen massa sig ypp och äta frukost före nova vaknar för sen har man ingen chans.

känner mig inte jätte trött men hade nog lätt kunnat sova en timme till minst,

fast sova kan jag ju göra sen när karoline åkt hem är ju roligt om man kan vara lite social. (hon ligger och sover nu men då får ju jag min stund för mig själv)

vi funderar på om vi ska baka mer idag kanska vita kärleksmums? dom går ju att göra med mjölkfritt smör så kan ju nästan alla äta dom.

Presentation

Omröstning

känner du mig?
 ja
 nej
 tror det

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23
24
25 26
27
28
29
30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards