Alla inlägg under december 2008

Av Kristina - 10 december 2008 11:33

denna morgon har varit hur mysig som helst. nova har varit på goshumör så vi har legat och myst i 2 timmar. sen kom johan hem och då insåg jag att klockan var ganska mycket och att jag måste gör andra saker än att ligga i sängen hela dagen.

så nu ska jag bara orka ta mig en välbehövlig dursch. sen laga nå mat för att sedan gå på föräldra träff, dagens träffa handlar om mat och eftersom förra träffen gav oss massor så vore det dumt att missa denna.


det är fortfarande lika trist och grått väder ute man har som ingen lust att göra något.

om 2 veckor är det julafton hemskt vad tiden går fort jag vill få fram julgranen men har ågren över vart jag ska ställa den. kanske ska ta fram den när syster är här för då kan jag pynta den i lugn och ro så kan hon ta nova. så får det nog bli.


Av Kristina - 9 december 2008 22:11

sitter och kollar olika pepparkaksformar finns många fina, jag försöker intala mig själv att jag ska bli en person som bakar vet ju att dte kommer misslyckas radikalt. men drömmmer man inte så kommer man ingen vart .


Av Kristina - 9 december 2008 21:31

jag och johan satt och pratade lite inför julafton och traditioner, och att vi inte ska ta varandra för givet utan att verkligen prata om saker eftersom vi kommer från olika familjer, och nu har vi en egen liten familj så att vi ska ha lite egna traditioner.

för det är ju viktigt för våran egna skull att få vara en familj utan att bara ta våra andra familjers traditioner bara.

mat

Av Kristina - 9 december 2008 21:28

vart grymt sugen på sushi och annanas paj ja detta kan ju låta lite knäppt, men sådant är iaf fallet.

åt sushi för 1 vecka sen och det var såå gott synd bara  att jag inte har så många i min krets som gilklar sushi så det blir ju inte så ofta man äter det.

sen nu ikväll kände jag en fruktansvärt längtan efter annanas paj den annanas pajen som ida bjöd på när hon fyllde år. så god den var.

funderar på att baka en sån och bjuda hit nå folk kanske att baka något mer när jag endå håller på. och på tal om baka så ska jag och karoline baka lussebullar när hon kommer.

ja det är ju snart torsdag så hon är ju snart här.

Av Kristina - 9 december 2008 17:24

har lagt mig på latsidan har en dag i dag då jag inte orkar göra något även om jag borde så orkar jag inte.

syster kommer på torsdag och det ser jag fram emot mycket ska bli himla skoj . blir kanske stan på torsdag och liseberg på fredag allt beror ju helt och hållet på vädret. sen kan man ju alltid hoppas att det inte är lika mycket folk som dte var i lördags för det var inge skoj.

har suttit och pratat om självaste julafton känns konstigt att inte fira med mamma det är första året jag inte gör det . men nu förstår jag hur johan kände då vi var uppe hos  mig den julen. men nästa jul blir med mamma iaf.


jag och elin ska baka morotskaka för det är något som är viktigt för mig på jul. kanske låter löjligt men det känns viktigt. sen så är det ju himla gott oxå.

hoppas att hitta en julklapp till johan på torsdag annars så kanske jag och elin ska in till stan på söndag nu när hon fått körkort och allt.

Av Kristina - 9 december 2008 14:57

det har nog inte undgått någon att jag tycker väldigt mycket om färgen lila, är lite som en drog jag kan inte få nog av det. jag skulle vilja ha allt i lila och det har avspeglat sig mycket i novas kläder .

vet egentligen inte vad som är så speciellt med denna färg, men jag bara älskar den .

så folk brukar skämta med mig att har dom svårt att köpa nå till mig så köper dom något lila för då vet dom att jag tycker om det .


Av Kristina - 9 december 2008 10:50

många gånger så känner jag mig som en datanörd när jag sätter mig ner för att blogga, för jag har ju egentligen bättre saker för mig. eller ja jag vill ju intala mig att jag har bättre saker för mig. snart slutar johan och då ska han hämta elin som ska vara min försökskanin idag på en ny stil .. eller ja jag har länge velat sminka nu men jag har aldrig tid när jag har nova och elin har sällan tid, men idag så hade hon ingen skola så då passade jag på att boka upp henne. kanske kommer upp en bild av resultatet här sen. det beror helt på hur resultatet blir. sen så kanske kankse ska jag ta fram min julgran .

på tal om julgran så läste jag att det var mode med fejk gran iår så då är min riktigt hipp , eftersom den är plast i svart/silver och i den ska det hänga massa lila kulor bara massa lila . kanske lite silver oxå det är snyggt.

Av Kristina - 8 december 2008 22:14

ja efter att ha diskuterat uttrycket pompa folk så kom vi fram till ett nytt ord POMPIG ja då kan man ju tänka sig hur man ska förklara detta det är svårt men det låter bra för pompa är inte så pompig som man kan tänka sig att pompafolk ska vara ,

ja detta inlägg kanske var lite knepigt men det är en perfelt förklaring på vad pompig betyder går inte att förklara det på något annat sätt.

Ovido - Quiz & Flashcards