Alla inlägg under januari 2009

Av Kristina - 27 januari 2009 13:48

jag vill göra något, jag vill hitta på något jag vill inte känna mig fast som jag gör just nu , visst nova sover så jag kan inte gör anågot förrän hon har vaknat. men jag vill inte plocka i lägenheten jag vill ut på stan jag vill träffa folk och jag vill göra det NU!!!!!

ska ta mig ut på en promenad sen men det är ju inte alls samma sak.

jag har appstinens efter att umgås med folk. det är arvidsjaurs fel för där har jag alltid någon att umgås med men det har jag inte här... gahhhhhh blir knäpp känner mig som en fånge i mitt egna hem,,

Av Kristina - 27 januari 2009 12:20

sitter och plockar bort novas kläder som hon växt ur för jag ska bära ner dom i förrådet men det var ju små svårt för trots att hon var stor när hon föddes ser kläderna så små uty.. min lilla tjej .. åhh borde ju inte få sådan här ångest nu hon är ju trots allt inte ens ett halvår gammal , men det kändes endå tungt .

ska försöka fixa i lägenheten idag sen kasnke ta en sväng till allum ska iaf hur som helst ta mig ut på promenad.

Av Kristina - 27 januari 2009 10:51

ja johans telefon ringde och dom ville ha in han tidigare idag så nu jobbar han exakt hela dagen.. så jag e själv fram till kl åtta och har ingen aning om vad jag ska göra . iaf ta en promenad så långt vet jagf.

Av Kristina - 27 januari 2009 10:03

glömde ju berätta att när jag var inne i en affär igår och skulle betala dte jag skulle handla vart jag så paff över en fråga som expediten ställde,

han som tog betallt av mig frågade om hanna var min flickvän om vi var tillsammans. jag visste inte vad jag skulle svara vart så paff. så jag stammade fram ett nej ..


Av Kristina - 27 januari 2009 09:45

hahah jag har hittat mitt nya projekt eller ja jag har inte bråttom med det men jag vet iaf vad jag vill göra .

vi ska köpa ett dockhus till nova detta kanske tar 3-4 år eftersom hon inte har något behov av ett nu , men iaf vi tänkte att vi skulle kolla på ett begagnat som vi sedan kan rusta uoo och renovera själva. skulle tycka att det var skoj plus att då har jag ju något att göra är ju som förtjust i mina små projekt ( som sällan blir klara) men det ger mig glädje att ha något att gör iaf :) och dte är ju viktigt .,

Av Kristina - 27 januari 2009 09:43

såg äntligen twilight igår den var bra men tyckte att den kunde vart snäppet bättre, självklart är böckerna allti dbättre så är dte ju jämt men tyckte endå att dom hade hoppat över ganska mycket viktiga saker i boken så jag fick sitta och förklara lite för johan för han förstod inte. så jag är glad att jag läste boken först annars hade jag nog inte tyckt att filmen var lika bra.

men helt klart se värd. jag ska absolut köpa den när den kommer ut det är en sak som är säker..

bvc

Av Kristina - 27 januari 2009 09:39

vi var på bvc igår innan jag skulle in till stan nova fick sin vaccin omgång nr 2 och man märkte att hon var väldigt trött resten av dagen.

sen vägde hon 8730. längd 70,5 cm så hon följer fortfarande kurvorna våran stora lilla tjej , men då är dte ju inte konstigt att hon växt ut lit ekläder.,

som tur är så har vi så vi klarar oss i nästa storlek men det behövs nog göra lite kompliment för det är lite som saknas.

men det blir ett senare  bekymmer tänkte att låta denna rea hysteri ska ta slut såå att det kommer in lite vår nytt :)

Av Kristina - 27 januari 2009 09:32

glömde ju uppdatera igår.

mötte hanna på centralen igår efter att ha varit på bvc. blev en lunch på jensens väldihgt god var den sen var det shopping på gång.

jag köpte en charm till mitt armband sen blev det även att köpa leggings. kollade efter present till elin men det är rätt svårt men har ju ett par dagar kvar. till nova hittade jag en mössa och solskärm ( hon måste ha den när vi ska till ögonläkaren) sen köpte jag även kläder till hennes docka som hon fått, är väldigt mån av den dockan efetrsom det är min gamla .

hanna fyndade lite av varje men hon har betydligt lättare att hitta kläder än vad jag har det är ju bara att konstatera hahah.


sen innan hon skulle till tåget tog vi en fika på subway i vanlig ordning. jag hoppas att hon kommer och hälsar på snart igen det är så himla skoj när ghon är här det får mig att känna som gamla tider då man åkte till någon stad över dagen och shoppade. det var tider det .

Ovido - Quiz & Flashcards