Alla inlägg under februari 2009

Av Kristina - 17 februari 2009 21:21

just nu behöver jag en vän, en flaska vin en massa godis och en bra film.

Av Kristina - 17 februari 2009 17:29

min underbara dotter växer oxh växer det går så himla fort . nu är hon hela 71,5cm och väger 9500g det är inte konstigt att vi tycker hon är tung. men det är ju bra att hob växer det är ju ett tecken på att hon är frisk.

hon har ju fått sin nya bilbarnstol nu och hon trivs rätt bra i den vilken skillnad det är och hon ser ut att sitta bra. plus att nu ser hon ut genom fönstret utan problem så hon tycker att det är rätt kul att åka bil nu vilket underlättar en hel del.

fick iaf tummen ur igår och böt gardiner så nu har jag inte tomte gardinerna upp elängre och det känns skönt.

Av Kristina - 16 februari 2009 20:01

tror att jag håller på att få en ny last . varmtvatten med en storsked smaksatt honung i . så humla gott och inte onyttigt direkt heller så det är bra , det som är synd är att jag bara har en honunhssort så det blir lite enformigt.

men jag vet inte riktigt vart man kan få tag i smaksatt honung och då vill jag ju inte ha med citrus smak utan andra smaker, någon som har något tips var man kan hitta sådant?


Av Kristina - 16 februari 2009 09:17

skulle min sambo behöva ibland han är så otroligt seg startad på morgonen. själv har jag varit duktig och klivit upp för att göra mig iordning innan nova ska upp så att vi kan åka när hon är klar , och johan har inte ens gått upp ur sängen när jag sa att jag skulle kliva upp så vända han sig bara om efter att ha mummlat något obetydligt.


visst jag ä inte en morgonpigg människa men har jag saker att göra så ser jag till att kliva upp men inte han inte,. och imorgon ska vi kliva upp ännu tidigare för att gå på ett läkarbesök. ja så en sprak i arslet skulle han ha så att han inte ligger och drar sig så länge när vi har saker att uträtta.

Av Kristina - 15 februari 2009 21:27

känner att min attityd är på topp och som om jag vore 20 igen haha det var tider det .

kollade igenom min garderob lite idag och det ser lovande ut detta. känner för att göra stan dra ihop ett gäng och bara dra ut och dansa ..

fatta hur skoj det skulle vara .. gahhh saknar mina girls.

Av Kristina - 15 februari 2009 15:27

idag plockade jag fram konstnärs generna som legat och vilat ett tag. jag började med att måla tavlan som jag skissade upp för ett tag sen . himla skoj blev det resultat jag hade hoppats på så här långt. är långt ifrån klar färgen var så tjock så jag måste köpa terpentin och tunna ut den är inte skoj att måla med så tjock färg det tar sån tid.

men tror det kommer att bli fin fint när det är klart och om jag blir nöjd (vilket jag sällan blir med tavlor jag målar själv ) så kanske den får hänga i vårat sovrum.

jag har fortfarand einte tagit mig ut ur lägenheten idag jag sitter fortfarande i morgonrock rätt illa men jag har ingen energi. och snart är det mörkt sen så vägrar johan slita sig från sitt tv spel.

Av Kristina - 15 februari 2009 12:53

har jag sovit ovanligt länge men skönt var det för hade svårt att somna igår låg och grubblade en hel del .

men till slut orkade inte ögonen längre så då somande jag . var uppe en sväng i morse då nova vakande men hon somande snällt om och så gjorde jag oxå kasnke lite onödigt har ju inte gjort något alls.

ska spela lite guitar hero med johan hade jag tänkt sen ska vi ut på promenad men det får nog vara det denna söndag har att erbjuda orkar inte engagera mig i något just nu,

Av Kristina - 14 februari 2009 22:00

nu har vi af bestämt oss för vilken bilbarnstol nova ska få, det blir en britax multitech helst i svart grå hoppas på att den finns inne iaf. vi ska iväg på måndag och köpa den hade jag tänkt eftersom det börjar bli bråttom efter en ny stoö sen så r johan ledig då så vi kan åka båda.

det känns bra över att vi hittat en stol som båda tycker känns rätt det har ju inte alls varit det lättaste men ska väl kanske inte vara lätt när det är ett sådant viktigt beslut.

Ovido - Quiz & Flashcards