Alla inlägg under februari 2009

Av Kristina - 14 februari 2009 10:39

som ni alla vet detta är INTE min favorit dag på året det spelar ingen roll om jag är singel eller i förhållande, jag tycker alal hjärtans dag är onödigt. tycker att man kan visa dom man älskar att man bryr sig om dom precis vilken dag som helst . tanken bakom dagne är väl bra men precis som med allt annat typ högtider så har även detta blivit så matriell fokuserad och det är synd. eller som jag pratade med min kompis på stan att alla singel jippon går ut på att man ska träffa någon, just bara för att det är alla hjärtans dag, men tänk dom som är lyckligt singel ja jag tror att det finns såna, dom kanske inte vill träffa någon. sen kanske det finns dom osm inte vill träffa någon just bara för att det känns påtvingat.

nej ursch och fy vad negativ jag låter men det är så här jag känner, äkta gammal alla hjärtans dag känsla fick jag av Maddo hon hade satt sig ner och gjort kort och skrivit personlig hälsningar det är så det ska vara . det är såna som hon som förstått detta, så man behöver inte bli en slav under affärernas matriella högtider gör dom från hjärtat det uppskattas mer.

hemma pyssel alá´2000tal det gillar vi det står högt upp på min lista.

Av Kristina - 13 februari 2009 21:56

fick äntligen min efterlänktade sushi till middag idag och himla gott var det. till och med johan åt fast han tog bara dom risbollarna med räkor fast det är ju en början, han vägrar ju inte helt.

vi åt middag på magnusvägen hemma hos johans mamma det var mycket trevligt även om vi inte var där jätte långa stunden,.

nästa vecka blir det nog att köpa bilbarnstol, det funkar inte riktigt längre med den vi har nu det börjar bli ganska markant att den är för liten.

Av Kristina - 13 februari 2009 13:42

det känns så i min kropp som om någon kört på mig sen fått för sig att backa över mig. jag vet att jag gnällt mycket men jag har verkligen ont., och inatt klantade jag mig riktigt mycket och trodde att jag låg på min sida av sängen så det hela slutade med att jag skallade väggen. har inte sovit jätte mycket idag.

och min kropp blir inte bättre känns inte som om mina ben bär mig. ska försöka ut och gå en sväng idag det är himal fint väder fast ganska kallt sån här rå fuktig kyla.


sen blir ju min lilal tjej 6 månader idag och så får vi säga grattis till Wilmer som blir 2 år idag.

Av Kristina - 12 februari 2009 17:06

satt inne på msn idag och längst ner där man har sina kontakter så hade TELIA en reklam , jag ägnade mig en minut att titta på denna men jag ångrade mig rätt så snabbt för det gjorde mig bara rent ut sagt förbannad.


först var det en bild på en mage som hade lite hull inte alls mycket sådär som jag skulle tänka mig en normal människa . sen så kommer ett suddgummi fram och suddar ut kanterna som ska föreställa hänga ut från byxorna. sen på råga på allt så får magen helt plötsligt  rutor med en text som följer : ÖKA DINA CHANSER PÅ ALLA HJÄRTANS DAG . gör dina mms hos oss. VADDÅ ÖKA!!! PRECIS SOM ATT DOM MENAR ATT MAN INTE DUGER SOM MAN ÄR ! TYCKER DETTA VAR VÄLDIGT KRÄNKANDE MAN HAR VÄL LIKA MYCKET CHANS ÄVEN OM MAN HAR LITE HULL..


och bara för denna reklam så har mitt förtroende för dom sjunkit,

Av Kristina - 12 februari 2009 17:03

ja jag var ju inne i stan idag och när jag gick där i min lugnan ro till brunnsparken så upptäckte jag att massa folk gick och bar på rätt stora gula plast figurer.. först tänkte jag väl inte mer på det men sen var det bara fler och fler såna gula tomtar överallt. Det var PARLINO tomtar som folk gick och bar på dom kanske var 40cm höga typ alla hade såna tilloch med FAKTUM gubben hade en gul tomte. jag och maddo försökte hitta källan till detta mång hysteri av gula tomtar .

men detta kommer att förbli ett mysterium om ingen vill vara så snäll och berätta vart källan till dessa tomtar var.

för vi hittade den icket.

Av Kristina - 12 februari 2009 11:23

idag är det torsdag som ni alla säkerligen vet. vädret är fint det är vitt ute precis som jag vill ha det .


men iaf nova var så otroligt söt imorse hon har försökt börja krypa det går inte så bra men hon har som kommit på lite hur hon ska börja iaf. så hon ställer sig på alla fyra sen ser man hur hon riktigt konsentrerar sig , för att sedan riktigt slänga sig fram.. hahah det ser så otroligt skoj ut vill jag ju lova. sen gör hon samma sak igen om hon inte hittar något att dra i så att hon kommer fram. hon ser nästan ut som spiderman när han hoppar sig fram utan att använda sin spindelväv.

vi fick oss iaf ett riktigt gott skratt på morgonen hon är så otroligt go våran lilla tjej.

fast vi försökte få det på film men då ville hon inte. men det kommer väl sakta men säkert.

vet iaf att den dagen hon börjar krypa så måste jag barnsäkra lägenheten något radikalt.

Av Kristina - 11 februari 2009 21:56

för att citera min kompis Maddo " döden kommer alltid oväntat även om den är väntad"

för vi visste ju att det skulle hända förr eller senare men kom ju endå oväntat. men det är väl livets gång.


annars idag har jag inte gjort något speciellt har haft feber och muskel värk så jag har mest bara legat och tagit det lungt, har gjort så ont att röra på sig så jag har inte gjort det i onödan.

 jag hoppas att detta ger sig till imorgon jag känner att jag verkligen är i behov av att komma bort från lägenheten.

och johan jobbar ju 14- 20 så det är ju inget vidare att sitta hemma och vänta på att han ska komma hem heller.


Av Kristina - 11 februari 2009 10:17

när jag vaknade imorse eller ja morse och morse så kändes kroppen jätte konstig. jag hade ont precis överallt precis som om jag skulle haft träningsvärk eller växtvärk. men jag har ju inte tränta ( kanske där felet sitter) och jag har ju inte växt. så då måste det vara en annan slags ont. det är jätte jobbigt för jag vill ju inte gå omkring och ha ont. känns som om det är nackspärren som spridit sig till resten av kroppen ja jag vet att detta inte är möjligt men jag försöker bara komma på en bra liknelse för att beskriva mitt onda.


annars så snöar det idag ska ta mig en promenad efter att nova sovit sin stund mitt på dagen johan slutar vid kl 16 så då ska jag försöka laga mat efter det .

på dagens meny står pasta med tonfisk sås. enkelt gott och något vi inte brukar äta så ofta.

efetrsom jag gjorde paj igår så tänkte jag att jag skulle försöka göra lite varierad mat sånt som vi inte äter så ofta så vi får väl se vad det resulterar i sedan när denna vecka har gott, säkerligen fallar man in i gamla mönster igen.

Ovido - Quiz & Flashcards