Alla inlägg under mars 2009

Av Kristina - 8 mars 2009 22:48

sitter och pratar med pompa i detta nu och vi kom fram till att man säger alldeles för sällan till sina kompisar hur mycket dom betyder för en.

och sällan får man höra att man är saknad.

är det så att man tar varandra för givit man vet vart man har varandra men glömmer att det faktiskt är uppskattat att höra ibland en komplimang eller att man är saknad-.

man vet ju faktiskt inte hur många dagar man har att tillgå.

villl att alla mina vänner ska känna sig uppskattade och saknade för det är ni verkligen .

Av Kristina - 8 mars 2009 20:58

yes låter rubriken tala en hel del för sig själv för det är precis så som jag känner mig just nu.

allt skulle vara så mycket lättare om vissa kunde lyssna och samarbeta med mig skulle inte kännas så här då. tråkigt är det för mig bara att vilja flytta härifrån fortare.


vi var på 40årsfest rätt så trevligt mycket god mat och ännu godare tårta.

vart inte alls jätte lång stund nova var alldeles för trött för det.. hon blir så övertrött när det ärmycket folk.

innan vi skulle åka dit fick elin komma till mun undsättning för att jag skulle hinna fixa mig, nova är ju överallt och gärna samtidigt.


Av Kristina - 8 mars 2009 10:47

har kommit fram till att lördagar gör verkligen folk saker det är som om man går hela veckan och bara väntar på att det ska bli lördag.

man umgås på lördagar man hittar på saker på ett annat sätt än andra dagar. för ofta på fredagar är alla så trötta för att göra något, så då hinner man vila upp sig till på lördag.

så kan ju säga att det märktes att det var lördag igår för alla va ute och roade sig.

Av Kristina - 7 mars 2009 20:19

är så otroligt trött idag och känner mig liten och obetydlig. jag har bara en sån här dag bara vet att jag har en sån per månad typ. hela kroppen skriker efter att få gråta, även om jag inte har något att gråta över.

ja nu har jag fått gnälla av mig.

tror att det var brevet jag fick igår som ställt till detta.,även om det var ett bra brev så tror jag att det var såhär jag behövde reagera för att gå vidare.


var på ikea idag med svärparanteserna finns ju så himla mycket fint där synd bara att man inte har platsen och pengarna till det.


sen var vi och handlade lite av det som vi hade slut.

 sen satt jag och johan och pratade tillslut blev han ett frågande levetecken..... översättning: levande frågetecken var de jag skulle säga men blev ju inte riktigt så.

Av Kristina - 6 mars 2009 22:00

jag vart ju tvungen att dra från stan där vid kl 16 så jag gjorde det jag skulle göra..

sen så bjöd svärmor på middag det kan man ju inte direkt tacka nej till, gott var det iaf pizza bjöds det på var längesen.

och så blev det inplanerat ett besök på ikea imorgon .. 

var lite ironiskt eftersom vi pratade en del om ikea tidigare på dagen så men ska mest bara dit som sällskap men man kommer ju alltid därifrån med något.

Av Kristina - 6 mars 2009 21:46

idag så tog jag en lunch med missy här på bloggen .. vart en otroligt lyckat dag  det var så lättsamt och hemskt trevligt. vi hade en hel del att prata om och det gick himla lätt.

och nova var så snäll hon tyckte inte att det var det roligaste att sitta still och så satte hon en majskrok i halsen så att den kom upp men annars så gick det bra med henne,.

jag ser verkligen fram emot nästa gång vi ska träffas  vänner kan man inte ha för mycket av och jag tycker att det är kul med nya vänskaper.


det blev lunch på jensens tycker verkligen om deras mat.sen gick vi även lite på stan .

tog en fiak på cappucino kanse stället hette har aldrig varit där tidigare men det var barnvagnsvänligt så det var ett stort plus..

hoppas verkligen att vi kan gå ut nästa gång missy är i stan ..



Av Kristina - 6 mars 2009 21:43

denna fina ängel kan man vara med och tävla om hos missc tycker den är så otroligt fin, och skulle man inte ha turen att vinna den så kan man köpa en sån i hennes webshop som jag förövrigt endå tycker är värt ett besök..

men jag är iallafall med och tävlar och självklart hoppas på tur.

Av Kristina - 5 mars 2009 22:18

idag hade vi begravning för anita det vill säga johans farmor,

hon gick bort i cancer en otroligt tragisk sak som inte borde finnas.

men även om det är sorligt så får man försöka se dom fina sakerna i hennes liv. hon har levt ett bra händelsefullt liv och hon fick barn ,barnbarn och även barnbarnsbarn.


så med detta inlägg vill jag lägga en tanke till anita N


må du vila i frid,, vi ska ta hand om din hans så länge han vill vara kvar hos oss.

Ovido - Quiz & Flashcards