Direktlänk till inlägg 19 januari 2010

nu kör vi!

Av Kristina - 19 januari 2010 14:03

äntligen frisk och äntligen ska jag träna.

idag börjar jag med afro sen vet jag inte riktigt hur veckans träning ser ut ännu men ska komma igång igen nu.

nästa vecka kommer det att bli lite mindre träning för att det inte finns lika mycket tid till det. mend et känns bra är taggad.


så nu hoppas jag att jag kommer få lit eträningsvärk så att det känns att man gjort något.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kristina - 27 januari 2015 20:22

Ja på senaste tiden har jag varit mycket bitter men de senaste månaderna har varit prövande och väldigt jobbiga. Fått insikt hur det faktiskt är att leva med barn i behov av särskilt stöd. Även om det är ett av de lättaste behoven så är det dagligen ...

Av Kristina - 13 december 2014 21:10

Ibland funderar jag verkligen på om jag verkligen är sann mot mig själv. I allt kaos har jag inte tid att tappa bort mig själv.  ...

Av Kristina - 21 februari 2014 21:05

Just nu har jag mina tvivel om saker och ting. men framförallt sp är jag så otroligt lycklig att jag har helt fantastiska vänner annars hade jag inte pallat ...

Av Kristina - 17 februari 2014 19:17

Just nu har jag den där känslan inom mig där jag känner mig mest ensam j hela världen.  ...

Av Kristina - 9 februari 2014 23:56

Precis så känner jag just nu , jag är otroligt lycklig även om jag är sjukt stressad över allt plugg.  Keep up the good work var faktiskt på bodypump idag . Verkligen inte samma sak utan PJ men det funkar.  känner en otroligt saknad just nu men s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se