Direktlänk till inlägg 28 januari 2010

överkörd av ångvält

Av Kristina - 28 januari 2010 10:18

Imorse när jag vaknade hade jag sån sjuk huvudvärkfattar inte heller varför jag har den. Fast vart värre när jag reste mig upp för då insåg jag att jag hade ont i hela kroppen. känns som en ångvält kört över mig sen kommit på att den behövde backa.

men inte är jag bitter för det . dagen går ju hur som helst och hur som helst måste jag vara en bra mamma även om jag har ont.


idag har jag planerat en städ dag känner mig rastlös så då vill jag städa. ska även passa på att gå ut lite med lill sessan så hon får åka lite snowracer innan all snö försvinner.

igår insåg jag ju att snön kanske inet blir lång varig.

och då står jag utan snö och utan foto session. detta är inte alls bra.


känner mig för engångs skull ganska pigg på att skriva här därför bjuder jag på ett längre inlägg än vad jag brukar.

sessan börjar förskolan på måndag det känns sådär.

själv börjar jag jobba på fredag nästa vecka det är blandade känslor. men börjar iaf komma igång med träningen så jag har sagt det . INTE MINDRE ÄN 3 PASS I VECKAN.

det är mitt mål. 

 
ANNONS
 
Maddo

Maddo

28 januari 2010 11:18

Usch då gumman, hoppas värken släpper!

Vi MÅSTE ses snart snart snart!! Typ nu egentligen!

http://blogg.dreammaddo.se

 
ida

ida

28 januari 2010 12:50

Oj va spännande att lillan ska börja på förskola. kan bara tanka mig hur det känns. tiden går fort va? hoppas hon inte blir sjuk hela tiden å så.

Jorå det blev en palett till slut, en från stinamarkan.se som jag kikat på länge. Å det blev faktiskt en matt. Ville kunan ha lite färger till vardags utan att se alltför översminkad ut. Å ja känner att det var ett bra val, då skimmer skulle sett alltför party ut. Är jättenöjd med paletten. Å man behöver inte så mycket av färgerna. Har man ingen primer blir det visserligen inte så mycket färg, men de kan va skönt om man bara vill ha lite svagt. men oftast har jag MUS hightechlighter under, å då håller det kanon bra å blir intensiva färger:) Men med bra underlag är det ju klart:) Så jag är jättenöjd och har provat mig fram till många fina makeuper redan:) Oj va långt det blev. haha. Ha en underbar dag! kram

http://www.idapersson.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kristina - 27 januari 2015 20:22

Ja på senaste tiden har jag varit mycket bitter men de senaste månaderna har varit prövande och väldigt jobbiga. Fått insikt hur det faktiskt är att leva med barn i behov av särskilt stöd. Även om det är ett av de lättaste behoven så är det dagligen ...

Av Kristina - 13 december 2014 21:10

Ibland funderar jag verkligen på om jag verkligen är sann mot mig själv. I allt kaos har jag inte tid att tappa bort mig själv.  ...

Av Kristina - 21 februari 2014 21:05

Just nu har jag mina tvivel om saker och ting. men framförallt sp är jag så otroligt lycklig att jag har helt fantastiska vänner annars hade jag inte pallat ...

Av Kristina - 17 februari 2014 19:17

Just nu har jag den där känslan inom mig där jag känner mig mest ensam j hela världen.  ...

Av Kristina - 9 februari 2014 23:56

Precis så känner jag just nu , jag är otroligt lycklig även om jag är sjukt stressad över allt plugg.  Keep up the good work var faktiskt på bodypump idag . Verkligen inte samma sak utan PJ men det funkar.  känner en otroligt saknad just nu men s...

Presentation

Omröstning

känner du mig?
 ja
 nej
 tror det

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Träningstokig småbarnsmamma! med Blogkeen
Följ Träningstokig småbarnsmamma! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se