Alla inlägg under januari 2010

Av Kristina - 18 januari 2010 20:16

just nu har jag kommit till den punkten då jag egentligen inte vet varför jag bloggar. är det för att jag själv vill eller för att det är ett sätt att säga till andra hur det är.

har iaf tappat lusten lite grann för jag har inte direkt en tilltalande blogg jag lägger inte ner en massa tid på inläggen .

bilder är jag grymt dålig på at lägga in så egentligen vet jag inte , så enkelt är det.


var iaf på förskoleavdelningen där min buskvadrat ska börja och det känns väldigt bra fick förtroende för dom direkt. så det kommer kännas helt okej när vi ska börja inskolningen om 2 veckor. självklart kommer det kännas konstigt , men samtidigt visste jag ju att denna dag skulle komma förr eller senare.


ska försöka komma igång med min träning nu i veckan för nu har jag äntligen blivit frisk. så nu måste jag bara börja om från början och komma in i det igen.

Av Kristina - 17 januari 2010 13:02

jag har en liten prinsessa hör hemma.. hon beter sig som en i många fall iaf.. och får hon bestämma kläder själv blir det bara klänningar.


idag ska vi ha lilla julafton med johans familj eftersom vi inte var me dom. så idag blir det att öppna paket.

Av Kristina - 16 januari 2010 21:00

idag blev det nya skor inköta är iaf väldigt nöjd, måste baar ge dom tid att bli ingådda. men efetrsom mina skor vart billigare än vad jag planerade smet jag in på make up store och när jag kom in där låg den där framför mina ögon., en helt underbar glitter eyeliner (sputnik) i klargrönt glitter så den fick följa mig hem. så nu har jag mig en ny älskling i sminkväskan.

vart inge falköping idag så var lite nere pga av det tills jag såg att bandet jag ville se spelar här i göteborg på fredag. kan inte bli mer kärlek än så.

så nu sitter jag och lägger in massa i min kalender så att jag inte går miste om dom viktigaste träffarna och dylik iår..

Av Kristina - 16 januari 2010 10:27

hade nyss ett samtal med mamma och som dte ser ut nu så blir dte nog att besöka elmia i år självaste CHIP FOOSE kommer var apå mässan med en av sina finaste bilar. och detta är en möjlighet man inte kan missa karln är ju ett geni.

och Boyles sista bil kommer oxå att visas upp på mässan.


så jag har bokat in elmia i min kalender så det blir jönköping istället för arvidsjaur i påsk. får se till att ta en sväng till arvidsjaur före påsk.

ser mörkt ut för mina planer för kvällen tror jag ska ta och koncentrera mig på att bli frisk fullt ut innan jag hittar på massa rabalder.

Av Kristina - 15 januari 2010 22:54

jag har blivit jätte inspererad till att baka för jag tycker att det är skoj och avkopplande, men mitt dilemma ligger i att jag vill inte äta det och jag vill inte ha det hemma. eftersom det aldrig är någon som kommer och hälsar på så blir det jag som åker på att äta upp det. 

får se till att baka av min inför den eventuella festen närmare här i vår.

elin kom med cupcakes idag men dom smakade mest socker så det räckte mycket väl med en. men dom var ju iallafall fina att titta på.


annars händer inte så mycket har insett att jag verkligen måste försöka hitta mig ett par nya skor.

får se om det kanske blir en sväng på allum imorgon.

Av Kristina - 15 januari 2010 14:01

var inte så bra att jag bakade igår kakorna är alldeles för goda.. okej jag har inte alls ätit många men det är bara principen att dom ligger där i kylskåpet och ropar på mig som gör att det inte är bra .. haha

och det som är bra med dessa kakor är att dom går att göra helt mjölkfria.


på måndag ska vi besöka avdelningen som nova ska börja på ska bli spännande och se hur dom har det få en inblick i det hela.

annars idag händer det inte alls för jätte mycket vi har varit ute i snön och lekt lite passar ju på medans man kan :)


Av Kristina - 14 januari 2010 17:12

idag överträffade jag mig själv och bakade kolakakor medans buskvadrat låg och sov.

okej nu är ju inte kolakakor avancerat recept men för mig är det en stor grej och i det långa hela så är det iallafall det som räknas.


nova har fått en ordinarie plats på en förskola nu så dte känns riktigt bra. nu är det bara ett kompliment i hennes garderob som behöver göras i form av ute kläder för våren men det får vänta ett tag till.


nu ska jag tillaga en kanon god middag så på återseende

Av Kristina - 13 januari 2010 21:24

nu har jag satt upp mina personliga mål och löften för detta år.. det känns bra och jag tror att jag kommer att lyckas efetrsom jag satt ribban så pass hög så jag vet att jag kan lyckas.

nu är det bara sätta igåmg så fort jag blir frisk och det hoppas jag på att bli snart .

Skapa flashcards