Senaste inläggen

Av Kristina - 3 februari 2014 20:50
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
ANNONS
Av Kristina - 3 februari 2014 20:43

Imorgon ÄNTLIGEN säger jag bara imorgon blir det till att skaffa gymkort på Iksu nära och bra till universitetet kommer att bli så himla bra det här. 

Fina Jenny och jag ska gå imorogn efter föreläsningen och skaffa kort. Då kommer jag få använda alla mina snygga nya träningskläder. 


Saknar verkligen träningen känner mig inte som mig själv utan träningen så det ska bli helt underbart att det verkligen blir av .. 

ANNONS
Av Kristina - 29 november 2013 10:07

Ibland är det så sjukt jobbigt det där med färgen grön, den tar så mycket onödig energi 

Av Kristina - 24 november 2013 23:02

Dom där såren som aldrig lämer utan bara blir mer och mer hanterbara. Hur långt tid det än har gått och hur lång tid det kommer att gå så finns det saker man aldrig glömmer. Dom blir bara mindre aktuella och mindre smärtsamma. Jag börjar ha en del bagage nu. Men än så länge håller jag mig flytande och jag har planer att fortsätta vara det. Men ibland blir det inte som man tänkt sig. hur mycket orkar man, hur mycket kan man hantera innan det blir för mycket?

Av Kristina - 22 november 2013 00:40

Så otroligt befriande att få gråta ibland. Även om jag inte känner mig helare eller klokare av allt gråtande så blir jag inte klokare. Känner mig ensam tillbaka dragen och så har ångesten börjat komma tillbaka. Sen får jag bara känslanav att något hänt att jag gjort något fel men jag vet inte vad. Och det är sjukt jobbigt att. Inte veta . Vad vill jag? Hur ska jag hantera det hur ska jag veta att jag gör rätt och inte går miste om något Bara för att jag är löjlig. Vågar jag satsa eller är det bättre att spela tryggt?

Av Kristina - 7 november 2013 22:01

Det börjar vara läge för mig att sluta leva i min drömvärld och inse att verkligheten är klarare än det klaraste vattnet. Vistt absolut så måste man kunna få drömma men för att inte tappa fotfästet så måste man ha aningens verklighets uppfattning och det är den jag håller på att tappa. 

Känns som om jag står vid en klippa som väter ut mot havet ska jag vända om till allt det trygga eller ska jag våga ta klivet och ge mig ut i det okända. 

Oavsett vad jag ska göra så måste jag göra ett beslut snart så att jag inte tappar bort  mig själv i mitt egna sökande. 

Av Kristina - 6 november 2013 20:14

Det är precis en sån känsla jag går omkring med, obeskrivlig som man inte vet om den är bra eller dålig. 

Förutom den känslan går det rätt bra nu! Känner mig som en duktig student men med att vara en duktig student så har jag ju inte mycket till privat liv. Träningen?? ja den e inte ens att prata om då den inte existerar annat än tanken på att jag borde. 

Av Kristina - 27 oktober 2013 17:07

Det syns ALDIG utanpå hur det känns inuti....

det är så jävla sant fast ibland undrar jag om det kanske är lika bra att det inte syns. Är nog inte så kul att gå omkring som en öppen bok som alla kan läsa av.

Det är tungt just nu vet snart varken ut eller in eller vad jag vill och inte vill.


Någonstans så vet jag att det är bara jag själv som kan svara på dessa frågor ,, men hur länge ska man orka vänta på ett svar? hur länge är det okej att inte ha något svar utan att någon annan kommer till skada?


ska det bli ett slut?


och om inte hur ska jag ta mig vidare?


Presentation

Omröstning

känner du mig?
 ja
 nej
 tror det

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2015
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Träningstokig småbarnsmamma! med Blogkeen
Följ Träningstokig småbarnsmamma! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se